mar 04, 2018

Pobjeda omladinaca u Nikšiću

Pobjeda omladinaca u Nikšiću

Dobar start naših omladinaca i pobjeda u Nikšiću nad ekipom Čelika , Naš omladinski pogon je pojačan sa četiri  nova igrača i pojačana je konkurencija za sva  mjesta u timu , došli su Korejanci Lee i Han , golman Jovanović i defanzivac  Ćosović koji još nema prava igranja ali očekuje se već u sledećoj utakmici  njegov nastup  a to je utakmica u subotu (10.03.2018 ) na našem stadionu a rival je Iskra iz Danilovgrada.

OMLADINSKA LIGA CRNE GORE 17/18 - GRUPA B1. kolo

Stadion: Stadion Željezare, Nikšić

Čelik - Rudar Pljevlja 0:2 (0:1)

Sudije: Glavni sudija: Marko Roganović, I pomoćnik: Marko Drljević, II pomoćnik: Vladimir Kalezić, Delegat: Slavko Bojović
Strelci:  lee u 12' i Josif Gogić u 68' za Rudar
Žuti kartoni:  Stupar ,  Tahirović i Danilović (Rudar),  Milić , Janjić , Perović  i Delija (Čelik).

Mladost : Rudović , Nikćević (od 46. Djuranović ) , Djukanović, Milić , Gezović (od 46. Delija ), Janjić , Bubanja , Pović (od  57 . Aleksić), Lalatović  , Vuković , Delibašić (od 65. Perović).

Rudar: Jovanović , Janko Gogić, Josif Gogić  , Stupar (od 68. Hulić ), Vojinović , Jestrović (od 88. Danilović), Lee , Tahirović, Hulić , Bujišić , Kečević (od 62. Terzić).

Dobar start naših omladinaca  i pobjeda u Nikšiću  nad ekipom Čelika , Naš omladinski pogon je pojačana sa četiri igrača i pojačana je konkurencija za mjesta u timu , došli su Korejanci Lee i Han , golman Jovanović  i Ćosović   koji još nema prava igranja ali očekuje se već u sledećoj utakmici i on da će nastupiti a to je utakmica u subotu (10.03.2018 ) na našem stadionu  a rival je Iskra iz Danilovgrada.