nov 11, 2018

Omladinci i kadeti završili prvi dio sezone

Omladinci i kadeti završili prvi dio sezone

you can find out more Omladinci i kadeti su završili prvi dio sezone u svojim uzrastnim kategorijama. Kadeti pod vodjstvom Dragana Lokija Aničića završili su na 11.mjestu (od 15 odigranih utakmica skor je 5 dobijenih , 9 izgubljenih i1 neriješana utakmica.

fendi site de rencontre da se naši kadeti ne plasiraju u kvalitetnu A grupu presudio je lošiji start na početku sezone i neki neplanirani porazi.

http://aronsonfence.com/?viosele=explorer-rencontre-probleme-doit-fermer&592=0c Omladinci i kadeti su završili  prvi dio sezone u svojim uzrastnim kategorijama. Kadeti pod vodjstvom Dragana Lokija Aničića završili su na 11.mjestu (od 15 odigranih utakmica skor je 5 dobijenih , 9 izgubljenih i1 neriješana utakmica.

free dating sites looking for love da se naši kadeti ne plasiraju u kvalitetnu A grupu presudio je lošiji start na početku sezone i neki neplanirani porazi.

site de rencontre gratuit non payant usa Omladinci  pod vodjstvom  Vladimir Zindovića ima li su lošu polusezonu i završili su na poslednjem mjestu na tabeli.