Klubovi Navijača

http://www.mylifept.com/?refriwerator=optimarkets-com&f11=a0 optimarkets com Prva organizovana navijacka grupa u Pljevljima bila je East Front,koja je u 90-im godinama aktivno bodrila Rudar.Grupa je bila smjestena na istoku,na otkrivenoj tribini.Dobro je poznat trans East Front bijelim slovima na crnoj pozadini!!!Grupa je nekoliko godina bila uz klub dok je on bio u prvoj tzv. 'SRJ' ligi.
Druga organizovan navijacka grupa je bila Irvasi koji su pratili RK Pljevlja.To je bila mnogo ozbiljnija grupa od prve,uradjeni su salovi,clanske karte,ali RK Pljevlja zbog finansijskih problema se gasi tako da i grupa nestaje.
Treca grupa je bila Pirati koji su postojali kao podgrupa Irvasa.Oni su takodje bili na istoku,a nastupili su na utakmici protiv Buducnosti sa poznatim transom PIRATI bijelim slovima na plavoj boji.Grupa je pratila tim nekolika mjeseca ali je zbog slabe organizacije i brojnosti i ona odustala.

dating a guy with 3 baby mamas Cetvrta grupa koja je nastuplia prije 2-3 utakmice je United Miners.Grupa je od svih predhodnih najorganizovanija,napravljeni su salovi,transparent,a u planu su izrade majica,clanskih karti i jos nekolika transa.Uprava kluba mnogo pomaze Grupi,obezbijedila je salove,autobus za gostovanja,besplatan ulaz...
Grupa broji oko 100 clanova,pa tako na utakmicama protiv Grblja i Petrovca klub je imao podrsku 100-tinjak vjernih navijaca.