Mirko Marić- HEAD COACH

Mirko Marić- HEAD COACH

site web Marić je rodjen 25 . oktobra 1969 , skoro cijelu fudbalsku karijeru proveo u je u Rudaru . Trenerski debi je bio 2006/07 kada je sa ekipom Rudara osvojio Kup Crne Gore. Šampionsku titulu je osvojio u sezoni 2014/15 ,vlasnik je UEFA PROFI trenerske licence . U svojoj trenerskoj karijeri jos je vodio ekipe : FC Jedinstvo Bijelo Polje , FC Bokelj ,FC Polimlje Prijepolje .

Branislav Radojčić-GOALKEEPER COACH

Branislav Radojčić-GOALKEEPER COACH

see it here Radojcic Branislav, rodjen je 1979 god. Golmansku karijeru  zapoceo je  u pionirima Ofk Kikinde, a branio  za jos nekoliko klubova zonskog ranga(IV liga). Trenerskim  se bavi 7 godina. Imam UEFA B licencu(2011.god) i licencu ,,Trener golmana"(2016.god). Radio  u FK Zak i OFK Kikinda. Takodje  radio na kampu FC Barcelona i na kampovima za golmane u regionu. Proveo je jedan period na usavrsavanju u FK Vojvodina Novi Sad, a redovan sam i ucesnik seminara za trenere gomana u Zagrebu. 

Vuko Bogavac -  Assistant Coach

Vuko Bogavac - Assistant Coach

site de rencontre africain avec photo Bogavac je rodjen 23 febrara 1971 .god u Beranama, njegova fudbalska karijera vezana za Rudar gdje i započeo svoju trenersku karijeru. Vuko je bio član one sjajne genaracije Rudar Volvoxa kada su Rudari bili član zajedničke Prve lige Srbije i Crne Gore . U Rudaru je radio sa mladjim selekcija u sezoni 2013/14 imenovan je za pomoćnika prvom treneru Mirku Mariću i te iste sezone osvaja šampionsku titulu.