jan 30, 2017

Veliko pojačanje za Rudar

Veliko pojačanje za Rudar

http://canyoncrestdental.com/?plemjanik=site-de-rencontre-en-corse-gratuit&22f=b6 Janković kapitalno pojačanje Rudara pred nastavak prvenstva.

click to read Branislav Janković (24) novi je fudbaler Rudara. Janković u Rudar  dolazi sa  Banovo brda gdje je protekle sezone nastupao za Čukarički . On dolazi kao slobodan igrač, . U dosadašnjoj karijeri odigrao je 115 utakmica za Grbalj i postigao je 15 pogodaka i za ekipu  Čukaričkog upisao je   35 nastupa . Igrao je i za reprezentaciju Crne Gore. U selekciji do 19  godina nastupao je 5 puta, dok je za selekciju do 21 godine nastupao 9 puta. Zabeležio je i 4 nastupa u A selekciji Crne Gore.

http://jewelofmuscat.tv/pijibi/5220 Janković je potpisao sa na našom ekipom do kraja  aktuelne sezone  ,  sa klauzulom  da Rudar  neće praviti probleme  Jankoviću ako se do kraja prelaznog roka u Evropi   pojavi  za njega unosna finasijska ponuda.

http://avpsolutions.com/blog/shedding-some-light-on-gelt/ Trenutna vrijednost Jankovića na transfermarket sajtu je  450 hiljada  eura , pozicija na kojoj igra Janković je defanzivni vezni. Zaista kapitalno pojačanje za ekipu  pred nastavak prvenstva.

Medije