feb 01, 2017

Mornar bolji od Rudara

Mornar bolji od Rudara

Jovančov za poraz Rudara .

Mornar – Rudar 2:1 (1:0)
Pomoćni teren stadiona „Topolica”. Gledalaca: 50. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Strijelac: Kopitović 45.minutu i Nikola Jovančov 80. minutu. Za Rudar 54 .minut Zečević
Mornar: Delibašić, Bubanja, Juki, Bušković , L Merdović, B.Merdović, Vlahović, Maraš (Jovančov), Kopitović, Vojnović. .
RUDAR: Radanović, Tomašević, Radišić, Janković, Reljić, Golubović, Zečević, Šou, Kovačević, Vuković, Brnović. Igrali su još: Radunović, Gačević, Nišikava, Božović, Popović.
U drugoj kontrolnoj utakmici ove zime, Rudar je porazen  sa 2:1 od ekipe Mornara . Treneri obje ekipe šansu su dali svim raspoloživim snagama, a to im je svakako dobro poslužilo da vide koliko je do sada urađeno.
– Trener Maric je "prinudno" mijenjao sastav zbog povreda Melunovića i Alića ,tako da je na stoperskoj poziciji zaigrao Predrag Brnović a i prvi put u sastavu se nasao Janković, najnovija akvizicija Rudara.
Pored Melunovića , Alića i Soppo je na poštedi zbog lakše povrede tako da u timu Rudara nije bilo trojice standardnih prvotimaca iz prvog dijela prvenstva.
Utakmica je odigrana po izrazito lošem terenu na kome je bilo teško kontrolisati loptu , ali ipak Rudar i Mornar su odigrali jednu dopadljivu utakmicu i borbenu kao da je u pitanju prvenstvena utakmica.
Rudar već u petak očekuje nova utakmica na Jazu protiv protiv Bokelja .