feb 03, 2017

Kovačević za pobjedu Rudara

Kovačević za pobjedu Rudara

Rudar – Bokelj 1:0 (0:0)
Pomoćni teren stadiona „Radanovići . Gledalaca: 50. Sudija: Strijelac: D.Kovačević u 72. minuti

RUDAR: Radanović, Safajev, Radišić, Živković, Reljić, Janković, Zečević, Šou, Melunović, Božović, Brnović. Igrali su još: Radunović, Gačević, Nišikava, Tomašević, Lakićević, Golubović, Kovačević, Popović,
U trećoj kontrolnoj utakmici ove zime, Rudar je kao domaćin na neutralnom terenu u Radanovićima savladao Bokelj sa 1:0. Treneri obje ekipe šansu su dali svim raspoloživim snagama, a to im je svakako dobro poslužilo da vide koliko je do sada urađeno.
– Zadovoljan sam današnjim izadanjem, ali svakako ne treba dizati nikakvu euforiju, ispravljamo uočene greške iz utakmice u utakmicu , čitav meč smo uspješno kontrolisali utakmicu , bili u pravom ritmu i mislim da ćemo pronaći kroz ostale prijateljske utakmice  pravi tim da bi uspješno startovali u prvenstvu. – rekao je Mirko Marić, šef stručnog štaba Rudara.
Gol je postigao Danko Kovačević odličnim šutem sa ivice kaznenog prostora poslije izvaredne asisitencije Milije  Golubovića.

U Rudaru je na probi i mlad Rus ILja Safajev koji je došao na probu iz Kazanja  U 20 on igra na poziciji lijevog beka i dana je bio starter u timu.

Rudar već u nedelju očekuje FK Metalac u novoj prijateljskoj utakmici.