feb 05, 2017

Rudar odličan protiv Metalca

Rudar odličan protiv Metalca

Prije utakmice sastanak dva predsjednika  Rudara i Metalca  , Vladimira Šestovića i Dragoljuba Vukadinovića.

PRIPREMNA FUDBALSKA UTAKMICA

Rudar – Metalac 2:0 (0:0)

Teren Kompleksa „Jaz“. Gledalaca: 30. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Strijelci: Alić u 83. i Melunović u 90. minutu iz jedanaesterca.

RUDAR: Radanović, Safajev, Tomašević, Radišić, Alić, Sopo, Golubović, Zečević, Božović, Melunović, Gačević. Igrali su još: Živković, Nišikava. Šo, Janković, Brnović, Lakićević, Vuković.

METALAC: Belić, Tomić, Dopuđ, Otašević, Karakšić, Jovanović, Rovčanin, Mijić, Nikolić, Panić, Čumić. Igrali su još: Kostić, Simović, Bondarenko, Viškovac, Radojičić, Vukmanović, Jovanović.

Rudar je četvrtu pripremnu utakmicu ove zime riješio u svoju korist – Pljevljaci su na Jazu sa 2:0 savladali Metalac. Meč je riješen u samom finišu meča, a mrežu rivala je u 83. minutu načeo Ermin Alić, koji je iskoristio asistenciju Nišikave i na efektan način postigao pogodak. U poslednjim trenucima meča, Alen Melunović je iskoristio penal i potvrdio trijumf Pljevljaka.

Trener Pljevljaka Mirko Marić, bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika u ovom susretu.

–Prije svega, igrali smo protiv člana Superlige Srbije i svakako da je ovo bila dobra provjera. U prvom dijelu smo bili smušeni, ali sam drugim poluvremenom u potpunosti zadovoljan. Igrali smo disciplinovano i agresivno, dali dva gola, a rival nam u tom periodu nije stvorio nijednu priliku – rekao je nakon utakmice Marić..