feb 14, 2017

" Transfer bomba" Rudara za kraj

" Transfer bomba" Rudara za kraj

Veliko pojačanje  za kraj prelaznog roka

Nemanja Mijušković  je novi - stari član Rudara  , uprava Rudara dogovorila je sa Nemanjom  saradnju do kraja  godine . Nije bilo nikakvih dilema da će se dogovoriti  Rudar i Nemanja jer su ostali sjajni odnosi u godini kada je osvojena titula i kada je  reprezentativac Crne Gore  otišao u Vardar.

Rudari su izašli u susret Nemanji MIjuškoviću  da u slučaju da do 24 .februara  kada se završava transfer period  u Rusiji pojavi neka unosna ponuda neće praviti probleme.

Mijušković (24) je bio potpisao ugovor sa ruskim premijerligašem Tomskom  ali je  zbog  finansijskih dugovanja ruski klub  izgubio pravo da registruje nove igrače i tako je i propao  ugovor Mijuškovića.

Zaista buran dan za navijače Rudara kada su u smiraj prelaznog roka dobili dva pojačanja talentovanog Kalića i reprezentativca Crne Gore Nemanje Mijuškovića.

Nemanja  rođen je 4. marta 1992, a od  2010- do 2012. godine nastupao je za moskovski Dinamo.

 Visok je 185 centimetara, a tokom fudbalske karijere 2012. godine nastupao je i za Sarajevo, dok je od 2013. do 2015.  u Rudaru zabilježio  59 nastupa i postigao 4 gola , kada je u štoperskom paru igrao sa Djordjem Djurićem u sezoni 2013 -2014 kada su oborili  rekorde  jer  Rudar primio ubjedljivo najmanje golova u ligi.

Nemanja Mijušković  je izjavio za naš portal  - Turbulentni dani za mene  izgubio sam dogovoreni ugovor a već sam bio na aerodromu da krenem za Rusiju. Rudar je za mene uvijek bio prva opcija , jer sam proveo dvije odlične godine u Pljevljima i osvojio titulu sa mojim drugovima iz tima i ostao sam u dobrim odnosima sa svima u klubu . Nadam se da ću pomoći Rudaru da izbori plasman u Evropu. -