mar 02, 2017

Holandjani tražili Zečevića

Holandjani tražili  Zečevića

Miloš Zečević je dao intervju za  dnevni list " Dan" , prenosimo  tekst čije je autor Djan Panić.

MLADI FUDBALER RUDARA MILOŠ ZEČEVIĆ POSTIGAO DVA POGOTKA NA

STARTU SEZONE, ALI TIMSKI REZULTATI IZOSTALI

Ciljamo kup i izlazak u Evropu Fudbaleri Rudara su na startu proljećne polusezone doživjeli dva identična poraza. Najprije su izgubili u Radanovićima od Grblja, a potom su položili oružje iu Tuzima. Pljevljaci su izgubili bodove na tim mečevima, ali su dobili Miloša Zečevića. Omladinski reprezentativac Crne Gore je na oba susreta bio strijelac za svoju ekipu i jednostavno je pokazao da je budućnost najtrofejnijeg crnogorskog kluba.

13557850 266621423710325 6590425609052998843 n

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -Ne znam šta se dešava, treba nam deset šansi da bismo postigli jedan gol, dok naš rival iz prve prilike zatrese mrežu. U Radanovićima smo vodili na poluvremenu, a onda smo u drugom dijelu dozvolili domaćinu da nas sa dvagola iz dvije šanse kazni i stigne do preokreta. Ista stvar je bila u Tuzima,imali smo nekoliko prilika, a onda su domaćini iz dvije prilike postigli dvagola... – rekao je u razgovoru za „Dan“ Miloš Zečević.

Sa dva poraza, Pljevljaci su došli u nezgodnu situaciju, ali se mladi fudbaler nadada će u nastavku sezone sve vratiti na svoje mjesto.

-Mora nam se ovo vratiti, kad-tad. Pred nama je još dosta utakmica, a iskreno Rudaru nije mjesto u donjem dijelu tabele. Po igračkom kadru koji imamo zaslužemo mjesto među tri prve ekipe i jednostavno nismo navikli da ne igramo Evropu. Vjerujem u svoje saigrače i nadam se da ćemo osvojiti Kup Crne Gore. Miloš je član omladinske reprezentacije Crne Gore, ali ako nastavi sa ovakvim partijama ne bi bilo iznenađenje da se nađe na i spisku selektora mladih MojašaRadonjića.

-Zadovoljan sam dosadašnjim igrama u Rudaru, ali sam siguran da mogu još bolje. Trenutno sam u omladinskoj selekciji Crne Gore, naredne sedmice nas čekaju utakmce sa Makedonijom, što će svakako biti dobre provjere  pred kvalifikacije. Kada je u pitanju mlada selekcija, volio bih da se nađem u njoj, ali otom potom.

Za Miloša kažu da je posle Damira Čakara jedan od najvećih pljevaljskih talenata, a ove zime već su za njega interesovanje pokazali Tvente i Herenven.

-Čuo sam za neka interesovanja, ali ništa to nije bilo konkretno. Imam ugovor sa Rudarom do ljeta naredne godine i jedino što sada želim je da krenemo sa pobjedama i na kraju sezone osvojimo Kup – poručio je mladiMiloš Zečević.

D.P.

3 – gola je u dosadašnjem toku sezone postigao Miloš Zečević. Bio je strijelac

protiv Mladosti, Grblja i Dečića, a zanimljivo je da su sve tri utakmice Pljevljaci

izgubili sa 1:2.