apr 04, 2017

Golgeter iz omladinske škole Rudara

Golgeter iz omladinske škole Rudara

Janko Gogić  rešeta mreže u kadetskoj selekciji Rudara. Počeo je da trenira 2006. godine, a prvi trener mu je bio pokojni Mijat Šljukić, Sadašnji trener mu je Dragan Loki Aničić, koji je zaslužan za njegov napredak, kako na sportskom, tako i na ličnom polju.

„Još kao mali igrao sam fudbal sa vršnjacima i to me je privuklo ‘čarobnoj’ lopti, pa sam se upisao u školu fudbala i prošao selekcije od pjetlića do kadeta , ove sezone sam postigao 13 pogodaka , prošle sezone 10 , najveća mi je radost kada sa mojim drugovima ostvarim pobjedu za Rudar , jer je Rudar moj matični klub i moj san je da jednog dana zaigram za prvu ekipu Rudara. Od napadača koji su igrali u Rudaru moj uzor je bio Ivica Jovanović a od svjetskih fudbalskih zvijezda napadač Barselone Suarez "

Poslie pobjede naših kadeta u gostima  nad Jedinstvom iz Bijelog Polja razgovaramo sa kapitenom Jankom Gogićem i najboljim strijelcem ekipe  (13 golova).

janko3

Počeo je da trenira 2006. godine, a prvi trener mu je bio pokojni Mijat Šljukić,  Sadašnji trener mu je Dragan Loki Aničić, koji je zaslužan za njegov napredak, kako na sportskom, tako i na ličnom polju.

Još kao mali igrao sam fudbal  sa vršnjacima i to me je privuklo ‘čarobnoj’ lopti, pa sam se upisao u školu fudbala i prošao selekcije od pjetlića do kadeta , ove sezone  sam postigao 13 pogodaka , prošle sezone  10  , najveća mi je radost kada sa mojim drugovima ostvarim  pobjedu za Rudar , jer je  Rudar moj matični klub  i moj san je da jednog dana zaigram za prvu ekipu Rudara. Od napadača koji su igrali u Rudaru moj uzor je  bio Ivica Jovanović a od svjetskih fudbalskih zvijezda  napadač Barselone Suarez "

Moji drugari su, što mi puno znači, podržavaju mene kao kapitena , golovi koje postižem   je trud koji sam uložio isplatilo mi se  i to je znak i obaveza da još više treniram“, svjestan  sam da bi se uspjelo u fudbalu  mora se biti maksimalno posvećen radu i treningu  zaključio je Janko , koji sa ponosom ističe da je navijač Crvene zvezde, a od stranih klubova vjeran je Barseloni.