apr 13, 2017

Remi sa Grbjom

Remi sa Grbjom

Bokelj poslije prve utakmice u prednosti.

POLUFINALE KUPA CRNE GORE

Rudar-Grbalj 1.1 (1:0)

Stadion Gradski. Gledalaca oko 1.500. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica) 1. Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica) 1 i Veselin Đuranović (Podgorica) 1.

Strijelci Božović u 5. minutu za Rudar, a Nedić u 78. minutu za Grbalj. Žuti kartoni: Živković, Golubović (Rudar), Čelebić i Zorica (Grbalj)

RUDAR: Radanović , Alić , Božović , Vuković  (od 74. Gačević-), Melunović , Lakićević , Tomašević , Živković , Golubović , Zečević  (od 70. Sopo-), Janković .

GRBALJ: L. Carević , Čelebic , Nikolić , Zorica  (od 81. Jablan-), Dragićević  (od 60. Ajković-), Kordić , Vukčević , M. Carević  Nedić , Bakić  ,(od 46. Vukotić ) Lazarević .

U utakmici sa dva savim različita poluvremena nije bilo pobjednika, a remi svakako više odgovora gostujućem timu. Trener gostujuće ekipe Miljan Radović poslije utakmice konstatovao je da je Grbalj bliži finalu.

-Optmista sam, revanš igramo na svom terenu i bićemo jači za nekoliko igrača koji nisu mogli da nastupe, što zbog kazni, što zbog povreda. Uspjeli smo u svojim namjerama, nismo poraženi, a uspjeli smo da postignemo gol. Na kraju imali smo šansu za potpuni prekret, konstatovao je Radović.

Rudar je mnogo bolje počeo utakmicu i već u 5. minutu poslije dubinske lopte Tomaševića, Božović je razmjenio na malom prostoru dupli pas sa Melunovićem i iskosa sa desne strane, sa pet metara, zatresao mrežu. Pet minuta nakon toga Grbalj je mogao do izjednačenja. Poslije greške Živkovića, Kordić je uposlio Zoricu, koji je šutirao sa pet-šest metara, ali je Radanović uspio da odbrani njegov šut. Pljevljaci su mogli dupliraju vođstvo u 28. Minutu. Janković je odlično prošao po lijevoj strani upsolio Vukovića koji nije sa nekoliko metara uspio da savlada Lazara Carevica

 

Domaći su bolje počeli drugo poluvrijeme i već nakon tridesetak minuta igre Zečević nije uspio da postigne gol sa nekih desetak metara. Od tada Rudar je potpuno stao, a Grbalj je preuzeo kontrolu igre, ali nisu uspjeli da iskoriste nekoliko lgrešaka u odbrani domaćih. U 78. minutu prekid je izveo rezervista Ajković, a Nedić sa par metara glavom zakucao loptu u mrežu Radanovića.

Strateg Pljevljaka Milan Lešnjak, nakon utakmice bio ljut na svoje igrače

-Primili smo gol upravo onako kako sam upozoravao prije ove utakmice i tokom utakmice. To je nedopustivo i plod nedscipline. Kako se bližio kraj utakmice sve je više popuštala koncetracija i na kraju smo kaženjeni. Ne bih rekao da je Grbalj favorit u drugoj utakmici i dalje tvrdim da su šanse pola-pola, kazao je Lešnjak.

Nakon primljenog gola usliejdila je po ko zna koji put viđena slika u Pljevljima. Odbrana Rudara djelovala je panično, a u 83. minutu gosti su imali priliku za potpuni prekret, no Kordić nije sa par metara pogodio gol.