maj 11, 2017

Loki i Bogi u Zagrebu

Loki i Bogi u Zagrebu

como puedo conocer un hombre rico Treneri naših mladjih kategorija Dragan Loki Aničić i Vuko Bogavac su na studijskom putovanju u Zagrebu . Cilj posjete je upoznavanje sa sistemom rada i organizacijom Dinamove fudbalske akademije.

http://www.mycoldprairie.com/pizdboluy/2955 vuko 1

ligar por internet gratis  

http://feelgoodbiochem.com/?milforw=rencontres-peugeot-charade&589=06  

visit this page  

official source  

click to read more  

rencontre homme londres  

check my site  

 

 

 

 

 

 

 Kontinuitet '      proizvodnje' vrhunskih profesionalaca od strane zagrebačkog Dinama još je impresivniji kada znate da troše, u proseku, po 1,3 miliona evra godišnje na pojačanja.

Luka Modrić igra za Real Madrid, Dejan Lover za Liverpul, Šime Vršaljko je u madridskom Atletiku, ali su oni samo nekolicina igrača koji su potekli iz školice 'Modrih'. Klupska politika – koja podrazumeva da se barem dva igrača iz podmlatka priključe prvom timu pred start sezone – loki1

Izvaredna akcija FSCG - a  i zaista vrijedno iskustvo za trenere koji  će imati priliku   da prate  zanimljive utakmice  jer se u Hrvatskoj održava od  3. do 19. maja  održava  Evropsko prvenstvo za kadete .

Naši treneri su do sada pratili utakmicu  u okviru grupa Engleska - Holandija   ,  a gledaće  i dva četvrtfinalana meča  Španija - Francuska ( igra se u Varaždinu ) i Njemačka - Holandija ( igra se u Zaprešiću ).

Crnogorski treneri prate sve kategorije  Dinama od pionira do Seniora  a bili su na  redovnoj  utakmici omladinaca Dinama i Sesveta  koju su " Modri " riješili u svoju korist 4:0. Povratak  iz Zagreba je planiran  za subotu  (13 maj )