maj 11, 2017

Loki i Bogi u Zagrebu

Loki i Bogi u Zagrebu

Treneri naših mladjih kategorija Dragan Loki Aničić i Vuko Bogavac su na studijskom putovanju u Zagrebu . Cilj posjete je upoznavanje sa sistemom rada i organizacijom Dinamove fudbalske akademije.

see url vuko 1

rencontrer des hommes plus agГ©s  

http://leitensoftware.de/?rrte=flirten-in-m%C3%BCnchen-da-geht-was&007=8e  

follow link  

go here  

get link  

 

http://tennisclubpaimpol.fr/bisese/6834  

http://powerhandling.com/?vikys=matchmaking-business-how-to-start&0d6=c5  

http://zspskorcz.pl/pictose/eseit/6934  

 

 

 

 

 Kontinuitet '      proizvodnje' vrhunskih profesionalaca od strane zagrebačkog Dinama još je impresivniji kada znate da troše, u proseku, po 1,3 miliona evra godišnje na pojačanja.

Luka Modrić igra za Real Madrid, Dejan Lover za Liverpul, Šime Vršaljko je u madridskom Atletiku, ali su oni samo nekolicina igrača koji su potekli iz školice 'Modrih'. Klupska politika – koja podrazumeva da se barem dva igrača iz podmlatka priključe prvom timu pred start sezone – loki1

Izvaredna akcija FSCG - a  i zaista vrijedno iskustvo za trenere koji  će imati priliku   da prate  zanimljive utakmice  jer se u Hrvatskoj održava od  3. do 19. maja  održava  Evropsko prvenstvo za kadete .

Naši treneri su do sada pratili utakmicu  u okviru grupa Engleska - Holandija   ,  a gledaće  i dva četvrtfinalana meča  Španija - Francuska ( igra se u Varaždinu ) i Njemačka - Holandija ( igra se u Zaprešiću ).

Crnogorski treneri prate sve kategorije  Dinama od pionira do Seniora  a bili su na  redovnoj  utakmici omladinaca Dinama i Sesveta  koju su " Modri " riješili u svoju korist 4:0. Povratak  iz Zagreba je planiran  za subotu  (13 maj )