jun 01, 2017

Rudar izgubio u Ulcinju

Rudar izgubio u Ulcinju

Negdje u ovo vrijeme prošle Pljevljaci su slavili i bili ponosni na četvrti trofej u Kupu Crne Gore, ove godine fudbaleri Rudara vratili su posramljeni iz Ulcinja jer su izgubili u prvoj utakmici baraža za opstanak u Prvoj ligi od Otrant Olimpika sa 1:0. Gol koji je ponizio najtrofejniji klub u Crnoj Gori i doveo ga u neposrednu opasnost da se naredne godine takmiči u Drugoj ligi postigao je Japanac Rjoje Tačibana. Nije problem što je Rudar prio gol, veći je problem što nije uspio ni nakon nekoliko sjanih prilika da zatrese mrežu domaćina.

Šamar bridi i boli, ali Rudar ima još jednu, poslednju, priliku za iskupljenje ove sezone. U nedjelju 4. juna na Gradskom stadionu igra se revanš. Rudar treba da pobejdi tim iz najužnijeg grada u Crnoj Gori, a krajnji rezultat mora biti izražen sa dva gola prednosti inače, zbogom Prva ligo.

Zbog mira u kući i važnosti utakmice molimo Vas da komnetare ostavite za neki drugi put, a sada je najvažnije da ekipa ima mir i spremi se za ono što se od nje očekuje.

Ovako su izgledale tribine stadiona u Ulcinju, koji je bio prepun. Klub iz Ulcinja već je organizovao autobuse za prevoz navijača do Pljevalja, nadamo se da ni Rudaru neće izostati podrška jer ovo je utakmica koja može biti prekretnica za bitisanje fudbala u Pljevljima. Potrudite se da, bez obzira na sve, podržite klub u ovoj teškoj situaciji i ne dozvolite da gosti imaju veću podršku od kluba iz Pljevalja.

izvor PV PORTAL