jun 09, 2017

Prva utakmica sa Crvenom Zvezdom

Prva utakmica  sa Crvenom Zvezdom

Rudari po trenutnom planu stručnog štaba na čelu sa Rajom Dragićevićem trebalo bi da počnu sa pripremama 19-og  juna. Već 23-juna  zakazana je utakmica sa  Crvenom Zvezdom koja se za evropske  dvoboje priprema na Zlatiboru. Biće tog dana praznik fudbala za sve navijače Rudara i Crvene Zvezde  , sigurno je da će veliki broj navijača Rudara krenuti ka Zlatiboru da uživaju u utakmici .

Biće to premijera gotovo kompletno inoviranog tima Rudara u kojem će sigurno biti desetak ili više  novih igrača u Rudaru. Igrači  sa kojima Rudar nije nastavio saradnju ili su im istekli ugovori su   Mirko Radišić , Draško Božović , Ermin Alić , Predrag Brnović , Shodai Nišikava , Jamamoto Šou , Armin Kalić , Branislav Janković , Nikola Gačević , Stefan Radunović , Danko Kovačević , Alen Melunović .

Uprava Rudara je  ponudila mjesto trenera golmana za  legendu kluba Miloša Radanovića  , čeka se njegova odluka da li nastavlja da brani ili će se posvetiti trenerskom poslu. 

Do sada u naš klub došli su  Armin Bošnjak i  Semir Agović  a ubrzo se očekuje mnogo novih igrača , sigurno da će uprava Rudra brzo regovati i dovesti   kvalitetne igrače.