jul 21, 2017

Rudar pobjedio FK Fap 1:4 (0:0) u pripremnoj utakmici

Rudar  pobjedio FK Fap  1:4 (0:0) u  pripremnoj utakmici

Rudar  je pobjedio u  prijateljskoj utakmici FK Fap sa 1:4 (0:0) golovima Edvina Kuča u 57. Bošnjaka 64. , Macanovića  u 69. i Janka Gogića u 80 . minutu, a jedini pogodak za ekipu iz Priboja  postigao je Perović u  60. minutu , iz penala. Meč je odigran na terenu FK Fapa iz Priboja .

Treba istaći lijep gol Bošnjaka koji je za ivice kaznenog prostora  odličnim udarcem "zabio" loptu u ugao gola Fapa.

Trener Rajo Dragićević rekao je da su fudbaleri Rudara odigrali baš kako treba u ovom periodu priprema. „ Sve ukupno momci su odigrali korektno utakmicu naročito u drugom poluvremenu .  Startna ekipa se polako  kristališe , ove utakmice su odlična prilika da vidimo gdje smo na kom nivou forme , još imamo vremena da korigujemo i ispravimo neke greške."

Rudar : Agović , Baošić , Kartal , Živković , Tomašević (Mijušković) , Kuč , Djuričković , Macanović, Vuković , Mrdak (Janko Gogić ) i Bošnjak.

Sjutra se igra trening utakmica  protivnik će biti omladinci Rudara  a priliku će dobiti igrači koji danas nisu nastupali u Priboju.

Sledeći  susret naša ekipa imaće sa u Zetom 28. juna na gradskom stadionu u Pljevljima , biće to "Generalka" pred derbi sa Mladosti.