jul 26, 2017

Ugovori za Gogića i Tahirovića

Ugovori za Gogića i Tahirovića

Stipendijske ugovore sa FK Rudar potpisali su igrači omladinskog tima  Janko Gogić (2000) i Berin Tahirović (1999) . Janko i Berin već kucaju na vrata prvog tima i skautirani su od stručnog štaba  da su izuzetno talentovani  i da predstavljaju igrače koji će u budućnosti  biti nosioci igre Rudara.

Na pragu potpisivanja ugovora su još neki mladi igrači iz omladinske i kadetske selekcije i biće praćene njihove igre u omladinskoj i kadetskoj ligi.

- U Rudaru sam  sam od svoje sedme godine. Zaista sam srećan što potpisujem ovaj stipendijski ugovor sa jednim velikim klubom koji je u samom vrhu crnogorskog fudbala .  Igram na poziciji  centralnog napadača,cilj mi je da postignem što više golova ove godine  što za  omaldince što za prvi tim – izjavio je Janko Gogić.

- Već osam godina sam u Rudaru. Igram na poziciji zadnjeg veznog i jako sam srećan što potpisujem ovaj ugovor koji meni mnogo znači. Imam motiva da još više radim i u narednim godina potpišem i profesionalni ugovor sa klubom. – rekao je Berin Tahirović