sep 09, 2017

Rudar savladao Kom

Rudar  savladao Kom

Rudar došao do treće prvenstvene pobjede

RUDAR               1         0 KOM
                     
                     
1 Agović Jasmin         1 Perović Jovan
15 Brnović Predrag         15 Petrićević Luka  70" Dabetic Aleksandar

19 Živković Radule (C)

41" žuti .k         2 Hino Kento 45" Aleksandar Dabetić
10 Bošnjak Armin         99 Kopitović Boris
4 Soppo Alphonse Denis 70"        
25 Zečević Miloš

83" Djuričković Miloš         29 Janketić Velizar

9 Mrdak Milivoje

80"  pogodak i žuti .k         4 Dedić Radoš (C)
20 Kuč Edvin         77 Radović Balša
18 Reljić Stevan         3 Bogdanović Dejan
7 Vuković Marko 75" Stojanov  Uroš         5 Redžović Benjamin

21" žuti .k
8 Macanović Aleksandar

67"  Milija Golubović         Milić Aleksandar

Rudar  je  protiv   Koma vrlo teško došao do pobjede , Rudar je atakovao protiv  ekipe sa Zlatice  tokom čitave utakmice  stvarao šanse ali je tek najbolji strijelac prvenstva Milivoje Mrdak u 80 " minutu pronašao ključ za gol danas raspoloženog i sigurnog golmana  Koma  Perovića.

 Šanse su se redale kao na traci  u prvom poluvremenu a najbolja je  bila u 38 " minutu kada je Mrdak glavom pogodio prečku a odbijenu loptu Vuković nije uspio da sprovede  u mrežu .

raj1" Znao sam da nas čeka teška utakmica , mislim da smo bili strpljivi i na kraju zasluženo pobijedili . Zdovoljan sam voljnim momentom kod mojih igrača , idemo dalje misli su nam već usmjerene Kup utakmici u srijedu sa ekipom Sutjeske." Rekao je trener Rudar Radisav Dragićevića

Kom je pokušavao brzim kontranapadima  preko isturenog  Kopitovića  , najbolji pokušaj je bio kada je posle jednog  pokušaja centaršuta  Bogdanovića lopta dobila čudnu putanju kretanja  prevarila Agovića   i pogodila prečku ali je Reljić  izvaredno intervenisao  i otklonio opasnost.

Rudar je i u drugom poluvremenu nastacvio dominaciju gol je pao posle odličnog prodora našeg omladinskog reprezentativca  Golubovića  ,koji je ubacio loptu paralelno sa gol linijom Koma najprisebniji je bio Mrdak  koji je "ubacio "loptu  i donio Rudaru treću prvenstvenu pobjedu.