sep 23, 2017

Rudar poražen od Iskre

Rudar poražen od  Iskre

http://bossons-fute.fr/?fimerois=rencontre-83470&4b6=d8 Stadion Gradski. Gledalaca oko 300. Sudija Jovan Kaluđerović (Cetinje) 0. Pomoćnici: Nikola Radulović (Podgorica) 0 i Boban Krstev (Cetinje) 1,5. Strijelac Došljak u 87. minutu. Žuti karton Hadžanović (Iskra).

http://ortdestreffens.de/?yabloko=no-touch-option-broker&aca=93 RUDAR: Agović , Sopo , Mrdak , Bošnjak  (od 76. Đalović-), Brnović , Kartal , Reljić , Živković , Kuč , Golubović (od 60. Stojanov-), Zečević  (od 75. Tahirović-)

see ISKRA: Blažić , Pejović , Karaklajić  (od 80. Došljak ), Šahman , Jovanović , Petrović , lakić  , hajrović  (od 89. Bulajić-), Hadžović , Sekulović (od 90+2 Pavićević), Kukuličić .

rencontre homme kabyle algerie  

http://hallsglobal.com/?mikronezia=chat-rencontre-amiti%C3%A9&64a=24 Početak utakmice nije nagovještavao krajnji epilog, jer je već u šestom minutu u prilici bio Armin Bošnjak koji je neprecizno šutirao sa nekih desetak metara. Nakon toga gosti su uspostavili terensku ravnotežu. Do 33. minuta publika se dosađivala, a Iskra je pokušavala iz kontranapada, Rudar imao više loptu u nogama, no bez prave prilike za gol. Tada poslije prekida koji je izveo Bošnjak, Milivoje Mrdak propustio je najbolju priliku na utakmici. Sam sa pet metara glavom je promašio gol. Dva minuta kasnije ispred gola Srđana Blažića spetaljao se Miloš Zečević, koji nije uspio da šutira sa desetak metara. Tek što je krenulo drugo poluvrijeme omaleni Edvin Kuč je šutirao glavom, a Srđan Blažić prelijepom paradom odbranio njegov udarac. Prvi ozbiljniji pokušaj u drugom poluvremenu gosti su imali u 67. minutu kada je sa preko 25 metara šutirao Miroje Jovanović, ali lopta je fijuknula pored gola. Nakon ulaska u igru Radomira Đalovića domaći su intezivnije krenuli ka golu Iskre, nakon toga Rudaru je ponišetn regularan gol. U 77. minutu Rudar je oštećen. Živković je centrirao, rezervista Uroš Stojanov uletio u prazan prostor postigao gol, koji je na asistenciju pomoćnika Nikole Radulovića, glavni arbitar Jovan Kaluđerović poništio. Snimak je pokazao da Stojanov nije bio u nedozvoljenoj poziciji. Minut kasnije Đalović je centrirao, a makazicama je pokušao Mrdak, no nije bio precizan. U 87. minutu na jednu rezervista Jovan Došljak krenuo je na jednu dubinsku loptu po desnoj strani, na nju je krenuo i golman Rudara Jasmin Agović, ali brzo i zastao i vratio se na gol, a smušenost odbrane Rudar iskoristio je Došljak i donio veliko slavlje svom timu.

site de rencontre amoureuse a abidjan Starteg gostiju Jovan Stanković bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

see url -Mislim da se konačno naša igra isplatila. Nije bilo lako igrati protiv jedne ovakve ekipe kao što je i Rudar, iskoristili smo svoju priliku i naravno da sam zadovoljan pobjedom, kazao je Stanković

http://advocation.ca/?biorerbiorere=site-de-rencontre-50-ans-et-plus-gratuit&ca9=2b Stevan Reljić čestitao je Iskri na pobjedi i konstatovao da je forma Rudara u padu.

rencontre avec joe black streaming mixturevideo -Upravo tako, ali naše je da što prije zaboravimo ovu utakmicu. Kako se bližio kraj utakmice tako sve više, važda iz želje grijeđili. Okrećemo se već revanšu u Kupu sa Sutjeskom gdje imamo obavezu da odigramo bolje i plasiramo se u narednu rundu.