okt 18, 2017

Rudar izgubio od Grblja

Rudar   izgubio od Grblja

source url Rudar-Grbalj 0:1 (0:1)

http://ebbandflowdesigns.com/?ruioed=site-rencontre-pour-cinquantenaires&5c2=59 Stadion Gradski. Gledalaca oko 300. Sudija Miloš Bošković (Podgorica) . Pomoćnici: Ivan Bogdanović(Cetinje)  i Nikola Vujović (Bar) . Strijelac Manojlović u 10. minutu. Žuti karton: Brnović (Rudar)

binaire opties voor beginners RUDAR: Agović , Sopo , Kotorac  (od 60 Mrdak-), Vuković  (od 70. Macanović-), Bošnjak , Brnović , Reljić , Živković , Tomašević , Zečević , Stojanov  (od 46. Đalović ).

http://winevault.ca/?perex=investire-nella-borsa-svizzera GRBALJ: Dragojević-, Nikolić , Merdović , Vukčević  (Od 76. Đ. Vukčević-), Dragićević , Montenegro , Manojlović , Pavlović , Tomić , Korać  (od 61. Knežević-), Vuković  (od 73.Kordić-)

follow url  

site rencontres japonaises –Zahvalio bih se mojim igračima na maksimalnoj borbenosti jer smo imali jedan težak period. Prije tri dana u Petrovcu smo se dosta potrošili i bilo je vidljivo pred samu utakmicu da ekipa nije svježa, pa smo tako i postavili igru. Nismo imali taj naš prepoznatljiv ritam igre, ali shvatajući težinu protivnika i snagu Rudara, inače tim koji izuzetno poštujem, postavili smo tako igru i došli do bodova. Prije ove utakmice radili smo dosta na prekidima, jer smo iz takvih situacija primali golove, ali smo ovdje tu bili mnogo dobri, iskoristili jedinu priliku ili bolje rečeno kiks u odbrani Rudara. Nisam rekao igračima da se povuku, ali Rudar je diktirao igru i morali smo da se povučemo, međutim i pored toga što su napadali mislim da je to bilo mnogo jalovo i na kraju smo došli do bodova, i jako smo zadovoljni jer da nam je neko prije ove utakmice ponudio remi mi bi smo ga prihvatili, rekao je nakon utakmice strateg Grblja Dragan Radojičić.

follow link  

http://wolontariatsportowy.com/fioepr/bioepr/2617 –Poslije dvije dobro odigrane utakmice protiv Zete i Mladosti očekivao sam više, ali sam i probojavao kako ćemo da djelujemo kada budemo morali kući da dobijamo utakmice i ispostavilo se da je moj strah bio opravdan. Moramo da izvučemo maksimum od ovih igrača svjesni smo koji kvalitet imamo, tako da ovaj poraz ne smije da nas poremeti. Primili smo gol tamo gdje smo najslabiji, iz prekida i jedino iz tih situacija Grbalj je mogao da nas ugrozi. Imali smo nekoliko povoljnih situacija, ali ne i spretnosti u završnici. Brine me disciplina u igri. Poslednjih pola sata igre, kada se protivnik povukao nismo imali mirnoću I nisu igrali ono što ja tražim. Trudiću se koliko mogu da pripremim ekipu za dva teška gostovanja u Petrovcu i Tuzima iu da na tim utakmicama dođemo do pobjede, kazao je šef stručnog štaba Rudara Miodrag Vuković.