okt 22, 2017

Remi u Petrovcu

Remi u Petrovcu

Petrovac – Rudar 0:0

Stadion: pod Malim brdom. Gledalca: oko 250. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić) i Aleksandar Đikanović (Nikšić) . Žuti kartoni: Redžović, Vučinić (Petrovac), Kartal, Reljić (Rudar).
PETROVAC: Popović, Savović, Redžović, Vujović, Mandić, Kadžić, Vučinić (od 87. Bulatović), Mikijelj, Kajević, Muharemović, Đorđević

RUDAR: Agović, Sopo, Vuković (od 78. Mrdak), Macanović (od 15. Zečević), Bošnjak, Đuričković, (od 75. Kotorac), Brnović, Kartal, Reljić, Živković,
Đalović

Fudbaleri Petrovca i Rudara vodili su bespoštednu borbu tokom svih 90. minuta. Gosti su imali više od igre u prvih 45.minuta, i pet lijepih prilika, ali je mreža golmana Stefana Popovića ostale netaknuta. U drugom poluvremenu igralo se uglavnom na sredini terena, gosti su pokušavali da dođu do gola, ali su fudbaleri Petrovca pokazali veliku borbenost koja im je na kraju donijela veliki bod.

Počelo je prilikom Armina Bošnjaka u 7. minutu, a nije bio precizan ni iskusni Radomir Ćalović u 10. Dvije prilike propustio je Marko Vuković u 27. i 31. minutu. U obe ove situacije istakao se golman Popović. Poslednju priliku u prvom poluvremeni nije iskoristio Miloš Zečević u 43.minutu.
U drugom poluvremeni domaći su zaprijetili preko Benjamina Kacića u 75.minutu. Gosti su napadali i imali inicijativu ali su se domaći dobro branili držeći napadače Rudara daleko od svog gola. Međutim Rudar je mogao do gola i u 79. i 80 minutu, ali su Milivoje Mrdak i Nemanja Kartal bili neprecizni. Gosti su ipak pogodili mrežu u 90+3. Strijelac je bio Mrdak, ali je gol poništen zbog navodnog ofsajda.