nov 03, 2017

Derbi u Pljevljima : Rudar protiv Budućnosti sjutra u 13 i 30 h

Derbi u Pljevljima : Rudar  protiv  Budućnosti  sjutra u 13 i 30 h

Sjutra  se na  Gradskom stadionu u Pljevljima  od 13 i 30 časova  igra derbi , Rudar protiv Budućnosti . Rudari su  u lošoj seriji , a sjutra  na svom stadionu dočekuju svoga velikog  rivala i biće to duel dva najtrofejnija kluba  u Crnoj Gori od nezavisnosti.

U izjavi  za medije uoči utakmice trener Rudara   Miki Vukotić  je rekao  je da igrači shvataju  važnost  utakmice . Naravno, ako ekipa  bude koncentrisana  i  bude bila na pravom nivou , pozitivan rezultat  ne bi smio doći u pitanje. Da je vrijeme da ova ekipa Rudara dokaže svoj kvalitet u koji su mnogi posumnjali  posle serije  loših rezultata.

Posle dužeg vremena  na raspolaganju stručnom štabu biće oporavljeni Edvin Kuč , ostali svi igrači su  zdravi i spremni za  derbi , osim već duže vrijeme povrijedjenog Baošića.

Glavni sudija  u  derbiju biće  Milovan Milačić  iz Podgorice , a pomagaće  mu Danijel Dević  iz Bara i Ivan Bogdanović iz Cetinja . Četvrti sudija  je Milovan Novović iz Podgorice. Delegat susreta je Nikola Gegaj  iz Tuzi , a kontrolor suđenja  je  Slavko Radulović  iz Podgorice.