nov 04, 2017

Pobjeda Rudara u derbiju

reich geworden durch binäre optionen Rudar-Budućnost 2:0 (0:0)

rencontre colombienne Stadion Gradski. Gledalaca oko 800. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica) 2. Pomoćnici: Danijel Dević(Bar) 2 i Ivan Bogdanović (Cetinje) 2. Strijelci Vuković u 51. i Đalović u 90+5. minutu. Žuti kartoni: Đalović i Đuričković (Rudar), Nikač i Raspopović (Budućnost).

http://irinakirilenko.com/?deribaska=ig-markets-bin%C3%A4re-optionen&f81=a4 RUDAR: Agović , Kotorac , Vuković  (od 68. Kuč-), Bošnjak  (od 78. Mijušković-), Brnović , (od 63. Sopo-), Kartal , Reljić , Živković , Tomašević , Zečević , Đalović .

binaire opties top BUDUĆNOST: Mijatović , Banović  (od 79. Marković-), Mirković , Nikač , Tučević , Simović , Igumanović , Raspopović , Sekulić  (od 68. Pejaković-), Raičević  (od 73. Vukčević), Vlaisavljević .

follow –Napravili smo previše grešaka u defanzivi, ostavili smo dosta prostora za kontra napade gdje je Rudar praktično najjači. Pravili smo nevjerovatne greške i poslije tih grešaka nismo mogli da se izvučemo nekažnjano. Rudar je na kraju zasluženo pobjedio. Mislim da nas je Kup utakmica Sutjeskom istrošila jer nismo bili dovoljno agresivni, nismo dovoljno trčali i imali kvalitetan protok lopte iako smo imali sve uslove za to, od dobrog protivnika do terena, kazao je šef stručnog štaba Budućnosti Dragan Kažić.

source site Budućnost je, kao i prošle sezone „prekinula“ Rudarev niz od sedam utakmica bez pobjede, a Rudar najavio povratak u borbu za mejsto u Evropi.

mixxer free online dating –Ovo je bila izuzetno važna i teška utakmica za nas, ali na kraju ostvarili smo veliku pobjedu. Opterećenje nam je predstavljao veliki bodovni zaostatak za mjesto koje vodi u Evropu. Mi smo bili svjesni da smo u predhodnim utakmicama igrali dobro i trebali da osvojimo više bodova i zbog toga smo se posebno pripremali za ovaj derbi. Bilo nam je važno da se i psihološki pripremimo i uspjeli smo u tome. Naša pobjeda je potpuno zaslužena i nadam se da je ovo početak jedne naše dobre serije i najava proboja ka vrhu tabele, kazao je poslije utakmice pomoćni trener domaćih Njegoš Rade Petrović.

http://curemito.org/estorke/1445