nov 05, 2017

Zečević i Kotorac protiv Slovenije i Bugarske

Zečević i Kotorac protiv Slovenije i Bugarske

http://secfloripa.org.br/esminer/3296 Radonjić pozvao Kotorca i Zečevića

http://talkinginthedark.com/2012/page/2/ Selektor U-21 reprezentacije saopštio imena igrača na koje računa za predstojeće utakmice u kvalifikacijama.

https://www.tuseguro.com/kambjasie/3918 Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Slovenije i Bugarske. ,,Sokoli“ gostuju Sloveniji u Novoj Gorici 9. novembra, dok će pet dana kasnije gostovati Bugarskoj u Beroeu.

source Na spisku slektora Radonjića nalazi se 21 igrač - golmani Matija Šarkić (Aston Vila, Engleska), Vidoje Popović (Bokelj), Maksim Milović (Voždovac, Srbija); odbrana: Periša Pešukić (Zeta), Andrija Vukčević(Spartak, Srbija), Miloš Drinčić (Iskra), Marko Roganović (Mladost), Emir Azemović (Domžale, Slovenija), Balša Banović (Budućnost), Marko Vučić (Sutjeska), Aleksandar Milić (Kom Eurozox); vezni red: Stefan Lončar (Sutjeska), Miloš Zečević (Rudar), Oliver Šarkić (Lids, Engleska), Stefan Vukčević (Zeta), Dejan Kotorac (Rudar); napad: Driton Camaj (Budućnost), Balša Sekulić (Budućnost), Mihailo Perović(Voždovac, Srbija), Alija Krnić (Javor, Srbija), Nikola Krstović (Zeta). Prvi put na spisku mlade selekcije našli su se Maksim Milović, Periša Pešukić, Balša Banović i Balša Sekulić.

binУЄre optionen geld versteuern - Imamo dosta povrijeđenih igrača, ali i onih koji malo igraju u svojim klubovima. Problem će predstavljati i manjak vremena za pripreme, uoči utakmice sa Slovenijom odradićemo samo dva treninga u kompletnoj postavi. Zbog svega toga teško je pričati o očekivanjima od ove dvije utakmice. Umjesto da smo se stabilizovali nakon početka kvalifikacija, mi smo prinuđeni da značajno mijenjamo ekipu zbog velikog broja povrijeđenih fudbalera, loše forme, kao i još nekih razloga. U ovom trenutku čak i stvaramo buduću generaciju, koja će biti tu u narednim kvalifikacijama. Želimo da damo šansu momcima koji će moći da igraju i u sljedećem ciklusu. Za sada razmišljamo samo o utakmici protiv Slovenije, nakon toga ćemo se okrenuti duelu sa Bugarskom - kazao je selektor Radonjić.

http://creatingsparks.com/?7d8=6d' AND SLEEP(3))) oRDeR BY 40 ,,Sokoli“ će se okupiti u nedjelju, 5. novembar na kampu FSCG na Starom aerodromu, gdje će trenirati do utorka, kada kreću na put za Sloveniju.

equation for dating age difference Meč protiv Slovenije zakazan je za 9. novembar, sa početkom u 19 časova, na ,,Športnom parku“ u Novoj Gorici.