nov 07, 2017

Sedam pitanja za Nemanju Kartala

Sedam pitanja za Nemanju Kartala

cherche femme el hajeb Nemanja Kartal , prošao sve mladje selekcije Rudara , kao veliki talenat prepoznat od skauta odlazi u grčki PAOK . Kasnije pruža odlične partije u Slaviji iz Istočnog Sarajeva dok su bili u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ,igra za omladinsku reprezentaciju Crne Gore ,  slijede fudbalske epizode u Radničkom iz Niša i Krupi. Sada je svoj na svome u Rudaru matičnom klubu , igra dobro a od njega se očekuju još bolje partije-

go site cherie fm site de rencontre 1 . Zbog čega se baviš fudbalom?

follow site Prvobitno sam krenuo da se bavim fudbalom , zbog strica , on me je odveo na prvi trening , vodio me na utakmice dok sam bio mali , kupovao mi lopte i tu se pojavila moja ljubav za fudbalom u pocetku , posle toga kad sam uvidio da imam talenta za fudbal radio sam sto vise da bih dogurao sto dalje i postigao sto bolju karijeru a na kraju krajeva , ja od fudbala sad trenutno zivim i pored ljubavi koju imam prema fudbalu to je druga stvar zbog koje se njime bavim , to jeste da obezbjedim egzistenciju .

dating ampeg 810 les rencontres d'après minuit bande annonce vf 2. Koji saigrač u ekipi te čini boljim­ ?

Pa ne znam ne mogu sad da izdvajam nekog posebno , imamo odlicnu hemiju ekipu , sve su pravi momci , ali kad bi vec morao da odgovorim onda su to moje kolege iz odbrane , posto sa njima najviše saradjujem i sa njima moram da sam u dobroj komunikaciji , odnosno zavišimo jedan od drugog i jedan drugog činimo boljim ..

follow url 3. Na kojem gostovanje ti je najteže i zbog čega?

Ranije dok sam bio u mladjim kategorijama Rudara , najteže mi je bilo da igram na Cetinju , ne znam lično iz kog razloga , ali mislim da tamo nikad nisam ostvario pobjedu iako smo bilježili odlicne rezultate, mada oni sad nisu u Prvoj ligi , tako da su mi ostala gostovanja ista ..

http://ide-bisnis.com/?primertt=site-rencontre-gratuit-femmes-russes&758=d1 4. Da li čitaš izvještaje u novinama poslije utakmica , i kakva je tvoja reakcija na dobru ili lošu ocjenu od novinara?

Iskreno , ne citam novine , nemam naviku , ponekad posjetim neki od portala i to je to . Kao što sam i rekao da ne čitam novine isto tako i nemam nikakvu reakciju na to , ne pridajem pažnju puno tome .

http://crockeryindia.org/?viloperty=site-rencontre-femme-handicap%C3%A9e&8fa=97 5. Da li imaš neke želje i nade vezano za nastavak karijere?

Pa imam želju , nadam se da ću opet iz Rudara otici u inostranstvo , kao što sam jednom već i učinio , isto tako bi volio dok sam u RUdaru ostvarim što bolje rezultate sa njim , odnosno probam da osvojim neki trofej .

http://caboclonharaue.com/?kreosan=martingale-em-op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias&4d4=0d 6.Ispričaj nam neku anegdotu sa utakmice koja je na tebe ostavila utisak?

Anegdotu , pa ne znam , bilo ih je dosta do sad , ova mozda nije sa utakmice ali je na mene ostavila odličan utisak , kad je jedan od trenera obećao da ako ja postignem gol i pobjedimo da će voditi čitav tim na večeru i to se desilo iako je bila mala vjerovatnoća za to , posto sam ja odbrambeni igrač , na nasu srecu i nejgovu "žalost" .

follow link 7. Poruka  navijačima Rudaru?

Poruka navijacima , da nam daju podršku kao na zadnjoj utakmici sa Budućnosti , da vjeruju u nas i mi ćemo znati da im vratimo podršku na pravi nacin ..