nov 14, 2017

Kadeti bolji u derbiju od Zete

Kadeti  bolji u derbiju od Zete

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=what-are-binary-options-investopedia'a=0 Andrija Knežević golman Rudara najbolji pojedinac u redovima Rudara.

conocer gente de 50 aа“ТБos en valencia  

follow link follow site Kadetska liga Crne Gore : Rudar  –  Zeta   1:0 

http://oepib.org/?efiop=hombre-soltero-maduro&bd7=d0  

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/2246 U trinestom  kolu Kadetske lige Crne Gore ,  kadeti  Rudara  pobedili su ekipu Zete   rezultatom 1:0 (1:0). Strijelac  za Rudar  bio je Pupović  u 2.minutu . Na ovom meču, Rudari  su nastupili u sastavu: http://agencijapragma.com/?kiopoa=piattaforme-trading-online-gratuite&1a3=ca Knežević , Damjanović , Raonić , Pupović , Palibrk , Vlaović , Pupović , Starovlah , Krstonijević , Fuštić , Bajčetić   . Sa klupe, u igru su ušli još Ciguljin  i Ernec .

source link Odlična igra Kadeta  Rudara  u derbiju i zlata vrijedni bodovi  u borbi  za plasman medju prvih osam ekipa na kraju  prvog dijela prvenstva. Pupovic je odlicno šutirao nakon odličnog centaršuta Bajčetiča i ispostavilo se da je to  krajnji rezultat utakmice. Treba istaći danas odličnog golmana Rudara   Andriju Kneževića.

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/9025 Imala je i Zeta odlične šanse ali je i Rudar iz  kontranapada u drugom poluvremenu par puta ozbiljno ugrozio  gol Zete. Rudar u sledećem kolu   gostuje poslednjeplasiranoj ekipi Dečića.

cherche femme riche pour mariage 2015  

who is chico debarge dating  

 

Medije