dec 27, 2017

Miki Vukotić trener godine

Miki Vukotić trener godine

opzioni digitali account prova  Miodrag Vukotić  je u neizvjesnoj trci, sa dva glasa više, pobijedio Nikolu Rakojevića. Aktuelni strateg Rudara je sa ekipom Budućnosti prošle sezone osvojio šampionsku titulu. Treće mjesto u ovom izboru pripalo je Dušku Vlaisavljeviću.

go here Drugu godinu zaredom Stefan Savić je proglašen za najboljeg crnogorskog fudbalera. As madridskog Atletika dobio je najviše glasova trenera i kapitena prvoligaških crnogorskih ekipa, u tradiocinalnom izboru FSCG.

source site  

follow site Na svečanoj ceremoniji, održanoj u kristalnoj sali hotela „Hilton”, crnogorskom reprezentativcu priznnje je uručio predsjednik FSCG Dejan Savićević.

source “Ova nagrada za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i motiv više da svoju zemlju predstavljam na pravi način. Volio bih da ovo priznanje sljedeće godine pripadne nekom drugom. Nastaviću da promovišem Crnu Goru sa grbom na grudima”, rekao je Savić na ceremoniji proglašenja.

Savić je imao 88 glasova, čak 50 više od drugoplasiranog Stevana Jovetića. Treće mjesto pripalo je Adamu Marušiću sa 16 glasova.

http://hongrie-gourmande.com/frensis/879 Za najboljeg igrača Telekom 1. CFL izabran je napadač Sutjeske Igor Ivanović. Špic Budućnosti Miljan Vlaisavljević osvojio je drugo, a talentovani fudbaler Zete Nikola Krstović treće mjesto.

source site Komisija za omladinski fudbal FSCG za najperspektivnije mlade igrače proglasila je člana Javora Aliju Krnića, Iliju Vukotića iz Benfike i golgetera Zete Nikolu Krstovića.

source site Za najboljeg futsal igrača u godini na izmaku proglašen je golman Titograda i crnogorske reprezentacije Dragoljub Despotović.