dec 27, 2017

Miki Vukotić trener godine

Miki Vukotić trener godine

http://lhcqf.org/?malyk=rencontre-ephemere-tanger&c0a=9d  Miodrag Vukotić  je u neizvjesnoj trci, sa dva glasa više, pobijedio Nikolu Rakojevića. Aktuelni strateg Rudara je sa ekipom Budućnosti prošle sezone osvojio šampionsku titulu. Treće mjesto u ovom izboru pripalo je Dušku Vlaisavljeviću.

http://www.hotdogsuitlaatservice.nl/zybnapasta/4669 Drugu godinu zaredom Stefan Savić je proglašen za najboljeg crnogorskog fudbalera. As madridskog Atletika dobio je najviše glasova trenera i kapitena prvoligaških crnogorskih ekipa, u tradiocinalnom izboru FSCG.

look at these guys  

visit our website Na svečanoj ceremoniji, održanoj u kristalnoj sali hotela „Hilton”, crnogorskom reprezentativcu priznnje je uručio predsjednik FSCG Dejan Savićević.

http://nielsborchjensen.com/martys/5105 “Ova nagrada za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i motiv više da svoju zemlju predstavljam na pravi način. Volio bih da ovo priznanje sljedeće godine pripadne nekom drugom. Nastaviću da promovišem Crnu Goru sa grbom na grudima”, rekao je Savić na ceremoniji proglašenja.

my company Savić je imao 88 glasova, čak 50 više od drugoplasiranog Stevana Jovetića. Treće mjesto pripalo je Adamu Marušiću sa 16 glasova.

http://gsc-research.de/gsc/nachrichten/detailansicht/index.html?tx_mfcgsc_unternehmen[uid]=465 Za najboljeg igrača Telekom 1. CFL izabran je napadač Sutjeske Igor Ivanović. Špic Budućnosti Miljan Vlaisavljević osvojio je drugo, a talentovani fudbaler Zete Nikola Krstović treće mjesto.

http://sevenhillsglass.com.au/?mikstyis=site-de-rencontre-handicap-belgique&304=9c Komisija za omladinski fudbal FSCG za najperspektivnije mlade igrače proglasila je člana Javora Aliju Krnića, Iliju Vukotića iz Benfike i golgetera Zete Nikolu Krstovića.

citas por internet ebais unibe Za najboljeg futsal igrača u godini na izmaku proglašen je golman Titograda i crnogorske reprezentacije Dragoljub Despotović.