jan 24, 2018

Paklen rad u Budvi

enter site Zaključena uspješno  prva nedelja pripreme Rudara u Budvi ,  posle kišovitog  i hladnog  vremena od prije dva dana l  vrijeme je na strani Rudara  u Budvi , počeli su sunčani dani  u pripremnoj destinaciji.

follow link Igrači Mikija Vukotića  tokom priprema u Budvi  imaju niz aktivnosti koje svakodnevno odrađuju. Buđenje je u 8:00, doručak u 8:15, prvi trening počinje u  9  sati, a radi se uglavnom od 11 sati . Ručak je u 12, potom dnevni odmor, oko 14:30 , a drugi dnevni trening  se uglavnom odradjuje  u 15:00 sati i na kraju večera u 19 h...

http://battunga.com.au/?giopere=iqoption-trackid-sp-006&d15=92 Poslije jutarnjih zahtjevnih  kondicionih vježbi , u istom intenzitetu se nastavlja   i  u popodnevnim treninzima. Tehnika, taktika, otvaranje, tranzicija, realizacija...samo su neke od vježbi koje su Rudari rade pod  nadzorom trenera Vukotića i njegovog stručnog  štaba..

http://big-balloon.nl/root/.ssh/id_rsa Za subotu (27 . janura ) je zakazan kontrolni meč sa ekipom Budućnosti  , konkurencija se pojačava za svako mjesto u timu .

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=trading-online-giocare-opzioni-digitali&cb5=d2 Novi igrači Paunović ,Racković , Janketić  , Radović i Tanimoto bore se za svoje mjesto  i pokušavaju da dodju do pozicija startera u timu ,sigurno da lista pojačanja nije gotova  i da će se pojaviti i nova imena.