feb 02, 2018

Sjutra sa Bokeljom

Sjutra sa Bokeljom

mejores sitios citas online Rudar sjutra igra petu pripremnu utakmicu.

conocer hombres mayores solteros Fudbaleri Rudara zaključili su petnaesti dan zimskih priprema za nastavak sezone. U proteklih 14 dana odradili su Rudari niz dobrih treninga i odigrali četiri  prijateljske utakmice, rezultati su bili polovični  (Kom  1:1 , Mladost  0 : 2 , Budućnost 2:1 , Iskra 0 : 1 ). Danas je trener Vukotić  na programu imao jedan trening , koji je odradjen na pomoćnom terenu  FK Grblja u Radanovićima.

http://caboclonharaue.com/?kreosan=op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias-free&c80=7f Sjutra  Rudari igraju novu prijateljsku  utakmicu, a protivnik je  FK Bokelj iz Kotora ( 13 h , pomoćni teren FK Grblja)  i planirana je još jedna utakmica  ( 7 . februara) sa ekipom FK Lješkopolja u Lješkopolju  . Posle odigrane utakmice u Lješkopolju  slijedi povratak u Pljevlja i ako vremenski uslovi dozvole radiće se u našem gradu  do prve  prvenstvene utakmice.

http://www.hotdogsuitlaatservice.nl/zybnapasta/5567 Sve planirane aktivnosti su do sada  dobro odrađene, većina igrača je radila prema zacrtanom planu i programu trenera Miodraga Vukotića i njegovog  stručnog  štaba . Dobrog raspoloženja u ekipi  ne nedostaje, povrede  su praktično  svedene na minimum zahvaljujući   dobrom  radu  ljekarske  i fizioterapeutske  službe.

click now Do prve službene utakmice ostaalo je tačno  19  dana, a u prvom susretu proljećnog  dijela sezone Rudari  gostuju u  Radanovićima  ekipi Grblja. .

http://havanatranquility.com/daeso/531