feb 02, 2018

Sjutra sa Bokeljom

Sjutra sa Bokeljom

http://www.negocioseninternetrentables.com/flomance/4173 Rudar sjutra igra petu pripremnu utakmicu.

site link Fudbaleri Rudara zaključili su petnaesti dan zimskih priprema za nastavak sezone. U proteklih 14 dana odradili su Rudari niz dobrih treninga i odigrali četiri  prijateljske utakmice, rezultati su bili polovični  (Kom  1:1 , Mladost  0 : 2 , Budućnost 2:1 , Iskra 0 : 1 ). Danas je trener Vukotić  na programu imao jedan trening , koji je odradjen na pomoćnom terenu  FK Grblja u Radanovićima.

click to investigate Sjutra  Rudari igraju novu prijateljsku  utakmicu, a protivnik je  FK Bokelj iz Kotora ( 13 h , pomoćni teren FK Grblja)  i planirana je još jedna utakmica  ( 7 . februara) sa ekipom FK Lješkopolja u Lješkopolju  . Posle odigrane utakmice u Lješkopolju  slijedi povratak u Pljevlja i ako vremenski uslovi dozvole radiće se u našem gradu  do prve  prvenstvene utakmice.

visit here Sve planirane aktivnosti su do sada  dobro odrađene, većina igrača je radila prema zacrtanom planu i programu trenera Miodraga Vukotića i njegovog  stručnog  štaba . Dobrog raspoloženja u ekipi  ne nedostaje, povrede  su praktično  svedene na minimum zahvaljujući   dobrom  radu  ljekarske  i fizioterapeutske  službe.

quel est le meilleur site de rencontre vraiment gratuit Do prve službene utakmice ostaalo je tačno  19  dana, a u prvom susretu proljećnog  dijela sezone Rudari  gostuju u  Radanovićima  ekipi Grblja. .

useful reference