feb 05, 2018

Golmani odradjuju naporne pripreme pred nastavak

 

Golmanski   trening u  Budvi  pod budnim okom  trenera trenera golmana Veljka Bajkovića   golmanski dvojac, Jasmin Agović i Vuk Radović  , vrlo naporno tokom  dosadašnjeg dijela priprema odrađuje trenažni proces. Trener golmana  Bajković , popularni Bajko ne skida osmeh sa lica, veliki motivator i zadužen za dobru atmosferu ne samo  sa golmanima već za cijelu ekipu ,govori o dosadašnjim utiscima:

-Uopšte se radilo  na kondicionom  i tehničko-taktičkom razvoju golmana . Pokušavamo  treninge približiti situacijama koje ih očekuju u kolektivnom treningu i samoj utakmici. Vrlo je bitno za golmane  da donesu pravu odluku u datoj situaciji, odnosno da je prepozna situaciju   koju radimo tokom  treninga i po meni najvažnija  stavka  od svega psiholška motivacija i samopouzdanje  koje je izrazito važno za golmane - rekao je trener Bajković  o dosadašnjem dijelu pripremnog procesa te dodao:

- Vrlo je bitno da su prisutni glavom na svakom treningu,  da pamte  sve ono što smo radili. Moram priznati da sam zadovoljan kako su reagovali  Agović  i Radović   na utakmicama u dosadašnjem pripremnom periodu,nadam se da će se to nastaviti i u prvenstvu.  Imali smo mali peh i povredu Vuka Radovića  ali on već počinje da trenira  ,posle pauze od 4 -5 dana.