feb 12, 2018

Burzanović u Rudaru

Burzanović u Rudaru

Sjutra u 12 i 30 h , generalna proba  protiv Lovćena.

Marko Burzanović , 20 - godišnji  ofanzivni  vezista  ili popularna "desetka "  po formaciji  novi je član Rudara. Bivši  vunderkind  Budućnosti   i veliki talenat crnogorskog fudbala prije dva ljeta je napustio svoj matični klub Budućnost i pojačao Romantičare sa Starog aerodroma , odigrao dvije sezone u Mladosti  , u 48 mečeva postigao je 3 gola.

Marko Burzanović je bio kapiten  U21 reprezentacije Crne Gore , 2016 .godine sa 17 godina trebao je kao supertalentovani klinac trebao da potpiše višegodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom . Veliko pojačanje u kreaciji napada Rudara i sada je konkurencija  u veznom redu  " paklena".

Rudar je bio primoran zbog snijega u Pljevljima danas da se preseli u Podgoricu gde će nastaviti sa treninzima dok se ne "normalizuje " vremenska situacija u Pljevljima . Već sjutra je na programu  generalna proba   protiv ekipe Lovćena  (12 i 30 h ) na pomoćnom terenu FK Lješkopolja.

Svi igrači su na raspolaganju  šefu Miodragu Vukotiću  za sjutrašnju utakmicu  kao generalnu provjeru pred utakmicu sa Grbljem  u nastavku prvenstva.

FOTO: MN Press, Star sport