feb 24, 2018

Grbalj bolji od Rudara

Grbalj bolji od Rudara

go to link Stadion u Donjoj Sutvari. Gledalaca oko 200. Sudija Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica) i Veselin Radunović (Podgorica). Strijelac Popović u 61. minutu. Žuti kartoni Popović (Grbalj) i Kartal (Rudar).

http://plugwayapp.com/?biznes=recherche-femmes-c%D0%93%C2%A9libataires&5d4=be GRBALJ: Kordić, Mijušković, Popović, Vukčević, Merdović, Vuković (od 90+1 Manojlović), Dragićević, Jović, Grivić, Carević, Vlahović.

https://infotuc.es/esminec/3745 RUDAR: Agović, Kotorac (od 73. Đalović), Paunović, Bošnjak, Racković, Janketić Tomašević (od 19.Zečević)(od 68. Bajk), Kartal, Sopo, Živković, Mitrović.

cherche amie femme en tunisie Treći put ove sezone Grbalj je pobjedio Rudar identičnim rezultatom, 1:0, a već devetu utakmicu uzastopno tim iz Radanovića ne zna za poraz od Pljevljaka. U jednoj čudnoj utakmici, koja se najviše zahvaljujući upornosti Nikole Dabanovića da počne utakmicu, a kasnije uvidi da to nije trebao da uradi, igrala dva puta po 45 minuta, sa pauzom od četiri dana. Grbalj je iskoristio jednu šansu Rudar nije svoje i već drugu sezonu za redom domaći su u premijernoj proljećnoj utakmici savladali Rudar.

anyoption com legit – Jako je teško spremiti ekipu kada znate da imate samo 45 minuta pred vama. Posebno protiv Rudara koji je po meni među tri najbolje ekipe u Crnoj Gori. Na ovome ne smijemo stati, idemo dalje – rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Grblja Zoran Govedarica.

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/916 Trenutak odluke desio se u 61. minutu kada je pojačanje Grblja iz Čelareva Nikola Popović odlično primio loptu na lijevoj strani, ušao u šesnaesterac i preciznim udarcem savladao Jasmina Agovića. Pet minuta prije toga Ivan Vuković je iz slobodnog udarca sa preko 20 metara pogodio prečku. Nakon primljenog gola trener Rudara Miodrag Vukotić nije imao šta da čeka, uveo je u igru Đalovića i Bajka i sve karte bačena su na napad.

libros cristianos para solteros – Pobjedio je srećniji tim u ovoj čudnoj utakmici. Mogu samo da čestitam rivalu i zaželim da nastave u istom ritmu. Na nama je da drugačijim pristupom u narednom duelu sa Petrovcem krenemo u pobjede – naglasio poslije poraza od Grblja je šef struke Rudara Miodrag Vukotić.

http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=bonnie-and-chica-dating&80e=6e Međutim Grbalj je zatvorio sve prilaze golu i gosti su teško dolazili u priliku da ugroze gol nesigurnog Marka Kordića kome je lopta ispala u 75. minutu, ali Rudar nije uspio da iskoristi kratkotrajnu konfuziju u odbrani rivala. Bukvalno dvije sekunde prije kraja utakmice domaći su imali sreće. Radomir Đalović oštro je šutirao sa dvadestak metara i kada su svi loptu vidjeli u golu ona se od prečke odbila u polje.

enter site Rudar u narednom kolu na gradskom stadionu dočekuje Petrovac. Utakmica bi trebalo da se igra u srijedu 28. februara, ali prema prognozama meterologa taj dan se u Pljevljima očekuje temperatura od -6 do -17 stepeni. Prema prognozi Hidrometeorološgog zavoda Crne Gore od subote uveče do srijede izjutra očekuju se sniježne padavine.