feb 27, 2018

Rudar ima crvene lopte i čisti snijeg

Rudar ima crvene lopte i čisti snijeg

creation site de rencontre php Vremenske (ne)prilike koje su svuda po Crnoj Gori , kako trenutno stvari stoje neće uspjeti da odlože prvenstveno kolo koje je već jednom odloženo sa subote za sjutra.

http://www.paperiandco.com/mikidis/752 Od jutarnjih sati radnici "Centra za sport i rekreaciju " čiste teren Gradskog stadiona kako bi se osposobio za sjutršnju utakmicu izmedju Rudara i Petrovca koji je zakazan za 14 časova.

site rencontre okcupid - Stalno smo zajedno na terenu sa radnicima "Centra za sport i rekreaciju" koji čiste stadion i radi se sve što je moguće da osposobimo teren za utalmicu protiv Petrovca , ako u toku noći ne bude ekstremnih padavina , velika je vjerovatnoća da se utakmica odigra , obezbjedili smo orginalne crvene lopte a  odlučeno je u klubu da se sjutra neće naplaćivati ulaznice zbog tekućih vremenskih neprilika . -

msn dating login izjavio je za klupski sajt generalni sekretar Rudara Muhamed Gerina.

best site Fudbaleri Rudara su inače danas odradili trening pred utakmicu , svi igrači su spremni za  sjutrašnju utakmicu i svi su u konkurenciji za tim , suspendovani Reljić od prošlog kola biće na raspolaganju šefu struke  Miodragu Vukotiću.