feb 27, 2018

Rudar ima crvene lopte i čisti snijeg

Rudar ima crvene lopte i čisti snijeg

click Vremenske (ne)prilike koje su svuda po Crnoj Gori , kako trenutno stvari stoje neće uspjeti da odlože prvenstveno kolo koje je već jednom odloženo sa subote za sjutra.

http://sat-rent.de/deribbebe/13111 Od jutarnjih sati radnici "Centra za sport i rekreaciju " čiste teren Gradskog stadiona kako bi se osposobio za sjutršnju utakmicu izmedju Rudara i Petrovca koji je zakazan za 14 časova.

http://chennaitrekkers.org/b/stats?m=0 - Stalno smo zajedno na terenu sa radnicima "Centra za sport i rekreaciju" koji čiste stadion i radi se sve što je moguće da osposobimo teren za utalmicu protiv Petrovca , ako u toku noći ne bude ekstremnih padavina , velika je vjerovatnoća da se utakmica odigra , obezbjedili smo orginalne crvene lopte a  odlučeno je u klubu da se sjutra neće naplaćivati ulaznice zbog tekućih vremenskih neprilika . -

f6b799a3b4bea7350c05be3820800bb9 izjavio je za klupski sajt generalni sekretar Rudara Muhamed Gerina.

citas por internet ebais pavas Fudbaleri Rudara su inače danas odradili trening pred utakmicu , svi igrači su spremni za  sjutrašnju utakmicu i svi su u konkurenciji za tim , suspendovani Reljić od prošlog kola biće na raspolaganju šefu struke  Miodragu Vukotiću.