feb 28, 2018

Djalović vodio Rudar do pobjede

Djalović vodio Rudar do pobjede

Rudar-Petrovac 3:1 (0:0)

Stadion Gradski. Gledalaca oko 200. Sudija: Miloš Savović (Podgorica) 1. Pomoćnici: Vladan Todorović(Nikšić)  i Ivan Bogdanović (Cetinje) . Strijelci: Đalović u 50. i 55. i Paunović u 90+3, za Rudar, a Boričić u 52. za Petrovac.

RUDAR: Agović  Mitrović , Kotorac , Vuković  (od 72. Zečević), Bošnjak  (od 46. Paunović ), Janletić , Reljić , Živković , Kuč , Tomašević , Đalović  (od 88. Brnović-).

PETROVAC: Popović , Vujović , Kalezić , Marković , Kacić  (od 80. Peličić-), Vuković  (od 68. Kačar-), Mikijelj , Bulatović 1 (od 60. Đorđević 1,5), Pajović 1,5, Kajević 1,5, Boričić 2.

-Čestitao bih Rudaru na pobjedi. U prvom poluvremenu potpuno smo ravnopravno parirali Rudaru, a kada su u nastavku zaigrali sa dva napadača stvorili su nam dosta problema. Meč je riješio svojom majstorijom Radomir Đalović, ali ostaje žal za našim propuštenim stopostotnim prilikama Đorđevića i Kačara. Ostaje nam da nastavimo sa radom i borimo se do kraja. Moram da napomenem da smo nakon što smo izvršili tri izmjene poslednjih deset minuta igrali sa igračem manje jer je jedan od najboljih na terenu Nenad Vučinić doživio potres mozga, kazao je šef struke Petrovca Rudolf Marčić.

Ovo je bila veoma važna utakmica za nas. Jedino nam je pobjeda odgovarala i zbog toga sam u igru uveo i drugog napadača, i ofanzivnije krenuli ka golu protivnika. Brzo smo dali gol, ali smo ponovili neke ranije greške i isto tako brzo primili gol. Kasnije smo pojačali i sasvim zasluženo došli do bodova. Istina je da je Petrovac imao odlične prilike, ali tu je bio Agović koji je svojim dobrim odbranama doprinio našoj pobjedi. Idemo dalje jer svaka utakmica do krtaja nam je važna kako bi došli do našeg cilja, istakao je Vukotić.