mar 27, 2018

Kohei Kato u novom klubu

Kohei Kato  u novom klubu

Kohei Kato  bivši igrač Rudara napustio je bugarski Beroe  i karijeru nastavlja  u japanskoj ekipi Tagan Tosu ,  zadužio je dres sa brojem 21 . Lična karta ekipe  Taga Tosu ,  igra na stadionu  " Tosun Saga " koji ima kapacitet  24. 130 gledalaca  , stabilan je ligaš u  japanskoj prvoj ligi (J1 ligi) i trenutno se nalazi na 8 mjestu na tabeli. Menadzer ekipe je  Masimo Ficadenti , italijanski stručnjak  koji je ranije radio  u  Kaljariju , Redjini , Pijaćenci a u Japanu je još vodio FK Tokio.

Namjera Kohei Kata je da proba ili tačnije da  se bori  i rezerviše mjesto u reprezentaciji  Japana za svjetsko prvenstvo u Rusiji , on je za nacionalni tim pozvan   dok je nastupao za ekipu   bugarske  Beroe .

Kohei Kato je prvi evropski korak  u Evropi napravio  u Rudaru  sa kojim je osvojio šampionsku titulu , dobre partije su bile preporuke za Poljsku Prvu ligu a kasnije i Bugarsku. Interesantna priča Kohei Kata  koji je došao do reprezentacije Japana a da ranije  nije nastupao  u profesionalnim japanskim ligama , zainteresovale su neke TV kuće iz Japana koje su najavlile dolazak u Pljevlja  u cilju da naprave reportažu o Rudaru, prvom klubu u Evropi za koji je Kato nastupao.