jun 10, 2018

Prvi dan turnira u Sloveniji

http://www.fbtaudio.co.uk/?mirta=site-de-rencontre-opener&ab6=9d Čak 1400 fudbalera ili 120 fudbalskih uzelo je učešće  na terenima u  Miklavžu u okviru tzv. Miklavž Kupa 2018. u subotu i nedjelju , tu su timovi iz Austrije, Mađarske , Hrvatske, Srbije, BiH i Makedonije,Rudar je jedini  klub iz Crne Gore na turniru . 

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/2648 juče je naša selekcija   2005.godište odigrali tri utakmice

http://pcalpedrete.com/?trewak=rencontre-lesbienne-mtl&830=12 Rudar - Ljubno ob Savinji     2 : 1

http://irinakirilenko.com/?deribaska=gute-broker-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&585=0a Rudar -  Maribor                 0 : 8

dating someone whose wife has died Rudar - Aluminij Kidricevo     0: 5

their website Petlići (generacija 2005 ) startovali su sa pobjedom ali su u ostale dvije  utakmice  imali veoma snažne slovenačke ekipe  Maribora  i Aluminija iz Kidričeva , naši dječaci su pružili maksimum i dobro se borili na terenima  NK Miklaž. Danas nastupa nasa mladja selekcija  2008 .godište , a posle završenih utakmica planiran je povratak u Pljevlja. U foto galeriji na našem sajtu objavljene su fotografije sa turnira a biće dodate i nove.

speed dating bremerton wa Fudbalski timovi su bili podeljeni u grupe i  kroz turnirski sistem,  jedan  meč traje 20 minuta, a veličina terena se   prilagodjavala starosnim grupam. Ekspedicija Rudara je juče obišla stadion učesnika Lige Šampiona  NK Maribora  i  upoznali se sa gradom Mariborom.