jun 13, 2018

Čekamo dobre vijesti iz Niona

Čekamo  dobre  vijesti iz Niona

Približava se početak priprema " Rudara " , prozivka je zakazana za 20. juni , nedelju dana će se raditi u Pljevljima a 29. juna espedicija Rudara će se preseliti na Zlatibor gde će boraviti desetak dana . Generalni sekretar Rudara Muhamed Gerina kaže za klupski sajt :

- Očekujemo iz Niona dobre vijesti sa izvlačenja za kvalifikacija za "Ligu Evrope " , da ne izgleda pretenciozno sa naše strane , mislim da imamo dovoljno evropskog iskustva i nadamo se da dobijemo protivnika sa kojim možemo da po kvalitetu igramo i da naravno da prodjemo u sledeće kolo a samim tim dobili bi odlične finansijske bonuse.

Igrači koji su do sada napustili klub ili je sporazumno raskinuta saradnja su : Radomir Djalović ,Radule Živković , Predrag Brnović ,Rodoljub Paunović , Stevan Reljić , Ivan Racković , Mauricio Bajk i Kaoru Tanimoto a zvanično novo pojačanje je Nemanja Sekulić , zahvaljujem se svima njima na korektnoj saradnji.

Stručni štab i uprava kluba računa na sve ostale igrače za evropske utakmice a posle evropskih utakmica menadzment kluba razgovaraće sa svakim igračem kojem ističe  ugovor  ovog ljeta o nastavku saradnje za sledeću sezonu . Stručni štab i svi u klubu vjeruju u momke koji su iznijeli teret prethodne sezone da mogu da naprave dobar evropski rezultat , naravno pregovara sa evenutalnim pojačanjima da bi "zatvorili" pozicije igrača koji su već napustili klub.

Ljekarski pregledi za sve igrače su zakazani 18 i 19 juna , a što se prijateljskih utakmica do sada su na Zlatiboru zakazane tri utakmice 30.jun FK Rad Beograd , 4.jul FK Krupa i 6. jula FK Mladost Lučani.-