jul 04, 2018

Napredak - Rudar 2:0

Napredak - Rudar 2:0

click http://hongrie-gourmande.com/frensis/2701 NAPREDAK: Petrović Nikola, Boranijašević, Veškovac, Marinković, Petrović Nemanja, Kostić, Sekidika, Vulić,Ndaje, Vukanović,Alivodić

hook up ceiling fan Igrali još: Janković, Trnavac, Obradović, Ilić, Miladinović, Eskić, Apajah,Markoski, Rušević

go http://www.paperiandco.com/mikidis/711 RUDAR: Radović, Mitrović, Sopo, Tomašević, Sekulić, Kuč, Vuković, Bošnjak, Janketić, Đalović, Macanović

click Igrali još: Živković, Pesukić, Golubović, Zečević, Đia, Tahirović, Mićunović

Rudar je danas odigrao utakmicu sa jakim Napretkom, koji je bio bolji za baš ta dva gola razlike , što govori i konačni rezultat. Rudar je pokušavao preko kontranapada da iznenadi danas raspoložene Kruševljane ali nije uspjevalo.

Trener Vuko Bogavac je danas pokušao sa štoperskim parom Soppo Mitrović (koji je zaigrao umjesto Kotorca) a kasnije u drugom poluvremenu Soppa je zamijenio na poziciji štopera Živković. Još pet izmjena u odnosu na prvu utakmicu su da je umjesto Zečevića počeo Janketić, Tomašević je zamjenio Pešukića, Vuković umjesto Djije (kamerunac na probi ), Djalović umjesto Plojovića (igrača na probi) i Kuč umjesto Milije Golubovića.

Rudar je dosta dobro parirao u prvom poluvremenu, pad koncetracije i prima se gol u zadnjem minutu prvog poluvremena. Ndaje , igrač Napredka se najbolje snašao i iz šesnesterca je savladao Radovića. U drugom poluvremenu Napredak je bio bolji protivnik , sve akcije Rudara su išle preko Bošnjaka koji je bio usamljen u napadu. Drugi gol je postigao Rušević posle jedne loše intervencije odbrane Rudara. Sve u svemu korisna utakmica pred dvomeč sa Partizanom jer je Rudar igrao sa jednom kvalitetnom i organizovanom ekipom. Sledeća utakmica i ujedno generalka pred Partizan je 6.jula u 13 h ,protiv Mladosti iz Lučana.