jul 16, 2018

Rudar se nije obrukao

Rudar se nije obrukao

http://themajestysmen.com/?makarenko=sites-de-rencontres-juives&ec5=2f RUDAR – PARTIZAN 0:3

click to investigate Nikšić – Stadion kraj Bistrice. Gledalaca: 4.500. Sudija: Stjuart Atvel (Engleska). Strijelci: Jevtović iz penala u 44, Suma u 50. i Gomeš u 57. minutu. Žuti kartoni: Pešukić, Mitrović (Rudar).

http://www.austincountyems.com/piknik/720 Rudar: Radović, Pešukić, Živković, Mitrović, Sekulić, Sopo, Golubović (73. Macanović), Kuč (60. Vuković), Bošnjak, Zečević, Đalović (74. Janketić).

http://irinakirilenko.com/?deribaska=binary-options-no-deposit-bonus&662=17 binary options no deposit bonus Partizan: Stojković, Enake, Valijente (77. N. M. Miletić), Marković, Šehović, Jevtović (71. Janković), Zdjelar, Suma, Pantić, Nikolić (64. Kosović), Gomeš.

http://qhublogistics.net/?ploskis=rencontre-motocycliste&da2=48 Rudarova nada da može da parira Partizanu i učini dvomeč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope zanimljivim trajala je četrdesetak minuta duela u Nikšiću. Tačnije, trajala je sve do faula Radula Živkovića nad Nemanjom Nikolićem za penal koji je u 44. minutu u gol pretvorioMarko Jevtović.

http://penandbell.com/?flmiset=hook-up-game.info&ac0=fb Bio je to uvod u sigurnu pobjedu „crno-bijelih“, koji su na stadionu kraj Bistrice pred makar 80 odsto svojih navijača slavili rezultatom 3:0.

http://www.fbtaudio.co.uk/?mirta=photo-site-de-rencontre-russe&131=1a Jasno je, Pljevljaci ne mogu do drugog kola kvalifikacija, ali je sveukupan utisak i da nisu imali ni čemu da se nadaju, bez obzira na to što Partizan u prvom poluvremenu sem šanse mladog Zlatana Šehovića i penala Jevtovića, koji su se dogodili u razmaku od šezdesetak sekundi, nije uradio mnogo.

http://www.lovelyappetite.com/?milkiwety=uoif-rencontre-2013-programme&fb9=2d Kvalitet je, ipak, isplivao u nastavku, jer je vicešampion Srbije već do 57. minuta riješio sve. Prvo je Sejduba Suma u 50. rutinski pogodio na pas Šehovića, da bi prvi pogodak u dresu beogradskog kluba postigao iRikardo Gomeš, napadač koji je nedavno stigao u Humsku...

citas invertidas online Rudar nakon toga nije imao ni snage da popravi utisak i makar postigne jedan gol, Partizan je s druge strane bio zadovoljan urađenim, pa se više ništa bitno i nije dešavalo na terenu stadiona kraj Bistrice.

Trener gostiju Miroslav Đukić je u posljednjih dvadesetak minuta na teren poslao i dva crnogorska reprezentativca – Nebojšu Kosovića i Marka Jankovića.

Meč u Nikšiću je, inače, bio proglašen za utakmicu visokog rizika, Uefa je čak i poslala specijalnog posmatrača za bezbjednost Vinsenta Ebgersa, kojem je domaćin bio Miloš Radulović, zamjenik komesara za bezbjednost FSCG.

izvor :Vijesti