jul 28, 2018

Rudar ubjedljiv protiv Kamiondzija

Rudar ubjedljiv protiv  Kamiondzija

helpful site  FK Rudar - FK Fap   3:0 (1:0)

check here  Gradski stadion Pljevlja , gledalaca: 300 , Sudija : Dražen Petrić

find out here now Strijelci : 1:0 , 35" Djalović , 2:0 , 63" Mrdak , 3:0 ,  78" Pejaković 

over here FK Rudar : Radović , Pešukić , Soppo , Zečević , Sekulić , Kuč , Macanović , Zečević , Bošnjak ,Vuković ,Djalović .

http://bullcitycraft.com/milnica/9582 Igrali su još :  Edis Kuč , Talović , Mrdak , Janketić , Felipe (igrač na probi) , Dzef (igrač na probi) , Tahirović , Pejaković ,Mićunović .

http://netix.pl/includes/frazaty/943 FK Fap : Trifunovic , J.Radovic , Ranitovic, Djonovic , Šalipur ,Grbović , Pilica , Ivanović , Stanković , Pantović i Tomi.

http://bannholz.net/masjanja/5866 Igrali su još: Totić, M.Radović, Ćorsović i Ikonić

radiocarbon dating dinosaur bones Fudbaleri Rudara  su u današnjoj  " generalci" pred početak prvenstva ispratili "Kamiondzije" sa tri gola u mreži rezultat bi sigurno bio i ubjedljiviji da nije bilo na golu  FK Fapa  odlicnog golmana Trifunovića .

rencontre yverdon Golove za ekipu Rudara postigli su Djalović u prvom a  Mrdak i Pejaković u drugom poluvremenu. Rudar je bio  superiorniji od gostiju koji su u ovoj utakmici bili oslabljeni ,  nastupili  su bez  četiri  standardna prvotimca iz prošle sezone . Sudeći po prvoj utakmici vidjenoj pod  vodjstvom novog  šefa  Mulalića , Rudar će biti puno agresivniji u odbrani sa štoperima koji su bili na 30 metara na gola i danas se igrao presing na cijelom terenu ,  naročito na  gostujuće štopere i zadnje vezne igrače koji su iznudjeno napravili dosta grešaka.

Ohrabrujuća igra  i cjelokupan utisak sa današnje  utakmice Rudara  pred  gostovanje  i utakmicu sa OFK Titogradom  na otvaranju šampionata.