sep 05, 2018

Muhamed Gerina predsjednik FK Rudar

Muhamed Gerina predsjednik FK Rudar

home Na današnjoj Skupštini FK Rudar dugogodišnji sekretar ovog kluba Muhamed Gerina izabran je za predsjednika. Izbor Gerine bio je jednoglasan.

her explanation Članovi Skupštine kluba nisu imali dilemu. Čovjek koji je više od četiri decenije u klubu i koji je obavljao veoma važne funkcije u Ruar zaslužio je da bude na čelu kluba kome je posvetio najbolje godine svog života i koji je toliko dao razvoju fudbala u Pljevljima. Gerina je svoj posao u klubu obavljao predano kada je bilo najteže i kada su se osvajale titule, znao je po 24 sata da provede u kancelariji kluba. Nije se libio da obavlja poslove koje nisu bile u njegovoj nadležnosti i da pregalaštvom bude primjer mlađima. Samtramo da je Muhamed Gerina čovjek od ugleda u fudbalskom svijetu ne samo u Crnoj Gori već i u regionu i nadamo se da će i kao predsjednik kluba voditi Rudar do novih trofeja i novog učešća u Evropi, navodi se između ostalog u saopštenju FK Rudar.

check my reference Izbor Muhameda Gerina za predsjednika FK Rudar usliejdio nakon što je prije destak dana, dosadašnji predsjednik Vladimir Šestović, zbog ličnih razloga, Šestović je bio predsjednik Rudara od 2015. godine.