okt 28, 2018

Poraz od Sutjeske

Poraz od Sutjeske

see this here  Pamtiće se rezultat i bodovi. Nikšićani i pored prosječne partije, zaslužuju čestitke, prije svega za vjeru i upornost.
Zasluženo su domaćini trijumfovali, jer su bili bolji, uporniji i sa više koncentracije i sreće u samom finišu. Praktično je cijela priča stala u ta dva poslednja minuta utakmice.
Put ka trijumfu trasirao je Božo Marković, koji je nakon okončane utakmice
rekao:
– Mislim da smo zasluženo slavili. Imali smo i prije finiša, prilike dapostignemo gol, ali eto u poslednjim minutima je sve došlo na svoje mjesto. Naravno da sam presrećan što sam pogodio protivničku mrežu. Bila je ovo teška utakmica za nas. Prvi su na jučerašnjoj utakmici zapijetili domaćini, nakon lijepe akcije u kojoj su učestvovali Zakaria i Marko Ćetković, ali Šaleta Kordić nije uspio da zahvati loptu. Šest minuta kasnije, Nikšićani su bili mnogo bliži vođstvu. Zakaria je započeo akciju, Lončar asistirao Kodriću, koji je dobro šutirao, ali
je lopta svoj put okončala na stativi gola Pljevljaka. Gosti su po prvi put, prekoRadomira Đalovića, zaprijetili u 20. minutu, aonda su u finišu prvog poluvremena propustili veliku priliku da povedu. Tomašević je asistirao Bošnjaku, koji je bio sam ispred golmana Sutjeske. Ali, Vladan Giljen je uspio da sačuva svoju mrežu. Prvu priliku u nastavku imali su gosti. U 64. minutu Talović je šutirao pravo
u golmana Giljena. Ali, i u ovom periodu igre Nikšićani su pogodili stativu, u 78. minutu Lončar je spojio sa golom Ćetkovića, koji je zaobišao i golmana Rudara, ali nije uspio da plasira loptu u nebranjenu mrežu. Ona je pogodila okvir protivničkog gola. Četiri minutu kasnije isti akteri su na sceni. Lončar je asistirao, etković iz povoljne pozicije šutirao pravo u čuvara mreže Pljevljaka. I onda minuti odluke. Prvo je Miloš Vučić centrirao sa desne strane, Osmajić je glavom loptu spustio do Markovića, kome nije bilo teško da pogodi cilj. Dva minuta kasnije uslijedio je munjeviti napad domaće ekipe. Osmajić je upisao još jednu asistenciju, a Lončar je prosto matirao golmana
Akovića.
Edis Mulalić, šef stručnog štaba Rudara, bio je razočaran nakon poraza. – Eto, kao i u Kupu, pali smo u finišu utakmice. Protiv Sutjeske morate biti koncentrisani sve do poslednjeg sekunda. Trener Sutjeske je pogodio sa izmjenama. Božo Marković je još jednom potvrdio kvalitet. Domaćin nas je kaznio sa dva gola i zasluženo pobijedio – istakao je Mulalić.

Sutjeska – Rudar 2:0 (0:0)
Stadion: kraj Bistrice. Gledalaca: 150. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje) –
. Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje) –  i Miodrag Brajović

http://lokoli.com/?rtyt=rencontre-avec-femme-douala&dcd=8c (Podgorica) – 2. Strijelci: Marković u 88. i Lončar u 90. minutu. Žuti karton:
Talović (Rudar).
SUTJESKA
Giljen   , Mi. Vučić  , Mi. Vučić  , Nedić  , Bubanja  , Lončar  , Stefanović  , Ćetković  , Merdović  (od 85. Osmajić –) , Kordić  , (od 60. Marković ) , Zakaria  (od 68. Grbović –)
RUDAR  Aković , Tomašević  , Pešukić  , Golubović  , Sopo , Macanović , Kuč  ,Talović  (od 80. Zečević –) , Bošnjak  , (od 65. Vuković –) Pejaković  ,  Đalović .