nov 26, 2018

Poraz od Petrovca

Poraz od Petrovca

Rudar-Petrovac 0:4 (0:1)

Stadion Gradski. Gledalaca oko 100. Sudija Mileta Šćepanović (Podgorica) 2. Pomoćnici: Aleksandar Đikanović (Nikšić) 2 i Vladan Todorović (Nikšić) 2. Strijelci: Jamamoto u 25, u Vujačić 72. iz jedanaesterca i 90+3i Kalezić u 90. minutu. Žuti karton Kuč.

RUDAR: Radović 1, Pešukić , Sekulić , Sopo , Vuković , (od 71. Mrdak-), Macanović, Felipe , Kuč , (od 75. Talović -), Golubović , Pejaković  (od 52. Zečević ), Đalović .

PETROVAC: Popović , Vujović , Vučinić  (od 83. Muharemović-), Vujačić , Medigović , Jamamoto , Pejović , Kajević , Kalezić , Prekončević  (od 59. Vulaj ), Stjepanović  (od 61.Marković-).

Tačno je da smo postavili visoko odbranu i mislim da smo tako iznenadili Rudar. Čekali smo svoju priliku i prva koja se otvorila mi smo je realizovali, tačnije Jamamoto je postigao prelijep gol. Dogovorili smo se u poluvremenu da pokušamo da postignemo još koji gol, ali nas je Rudar pritisnuo na našu polovinu. Zahvaljujući srećnoj okolnosti i odbrani Popovića nismo primili golove, ubrzo smo realizovali našu kontru, a kasnije smo iskoristili suviše ofanzivnu postavu domaćih. Čestitao bih igračima na igri idemo dalje mislim da su dometi ove ekipe veliki i već u Kupu pokušaćemo da iznenadimo Zetu, kazao je više nego zadovoljni trener pobjedničkog tima Rudolf Marčić.

Na kraju sasvim zaslužena pobjeda Petrovca. Mislim da su oni iz prvog šuta postigli gol. Mi smo kod 1:0 za njih imali dva zicera za preokret, a nakon neiskorišćenih prilike sve je otišlo onako loše po nas. Sve smo karte bacili u napad, a Petrovac je iz školskih kontra napada kažnjavao svaku našu grešku. U svakom slučaju čudan tok utakmice, kazao je strateg Pljevljaka Edis Mulalić koji je bio vidno razočaran učinkom svojih igrača.