dec 19, 2018

Gerina: Vjerujem da ćemo uspješno odgovoriti izazovima

Gerina: Vjerujem da ćemo uspješno odgovoriti  izazovima

https://mummiesclub.co.uk/bilbord/2944 Razgovor sa predsjednikom FK Rudar

http://sebastiancorreal.com/?molekyla=studenten-dating-groningen&fab=d9 Razgovarama sa predsjednikom FK Rudara Muhamedom Gerinom o situaciji u FK Rudar:

buy strattera Muhamed Gerina : FK Rudar je, na žalost, ostao bez glavnog sponzora za koga su vezani svi uspjesi: titule, pehari i brojna druga priznanja osvojena i dobijena u proteklih dvanaest godina. Podsjetiću FK Rudar je najtrofejniji klub u Crnoj Gori a to je zasluga upravo našeg dvanaestogodišnjeg sponzora kome se i ovom prilikom zahvaljujem na ogromnoj pomoći.

see Pred Rudarom je izazovna polusezona?

useful site Jeste izazovna, ali vjerujem da ćemo uspješno odgovoriti na te izazove i u finansijskom i u takmičarskom smislu. Opština Pljevlja je i do sada pomagala rad FK Rudar i tako će biti i u narednoj godini. Već smo obavili razgovore sa nadležnim u Opštini i nesporno je da će Klub imati finansijsku podršku Opštine. U skladu sa trenutno raspoloživim budžetom formiramo stručni štab i ekipu. Pokušaćemo da nastavimo saradnju sa Edisom Mulalićem koji je, lično mislim, najbolje rješenje za klub. Takođe vjerujem da ćemo sklopiti tim koji će biti konkurentan i koji će sačuvati prvoligaški status.

les sites de rencontre ne marchent pas Sa nekolicinom igrača smo sporazumno prekinuli saradnju isključivo iz finansijskih razloga. Budžet kluba će zbog gubitka glavnog sponzora biti značajno smanjen i mi sa sredstvima kojima raspolažemo nijesmo mogli ispratiti finansijske zahtjeve tih fudbalera. Svima njima želimo sreću u nastavku karijere.

http://inter-actions.fr/bilobrusuy/104 Ovo je jedan težak trenutak u bogatoj i dugoj klupskoj istoriji?

http://nielsborchjensen.com/martys/5615 Skoro 40 godina sam u klubu i za to vrijeme mnoge generacije Pljevljaka, fudbalera, sportskih radnika, ljubitelja fudbala i prijatelja kluba davale su, svako na svoj način, doprinos razvoju i postojanju današnjeg Rudara. Da podsjetim Rudar je jedan od najstarijih klubova u Crnoj Gori i 2020. godine navršiće 100 godina postojanja. Bilo je uspona i padova. Bilo je situacija sličnih trenutnoj i iskustvo nam govori da svi moramo učinit napor da podržimo Rudar sada kada je teško. Uprava Kluba ali i prijatelji Kluba trenutno su angažovani i u pravcu obezbjeđenja sponzora. Ima nagovještaja da će te aktivnosti dati pozitivan ishod.